Divinitus art – unikatni nakit za odvažne žene!

Divinitus art atelier, naše vrlo talentirane i karizmatične dizajnerice Slađane Milešević i ovaj put predstavlja prekrasne komade unikatnog nakita!

Nakit Divinitus art namijenjen je samosvjesnim ženama,avanturističkog i neustrašivog duha,koje slave svoju individualnost i posebnost,baš kao i sama dizajnerica. Odlikuju ga unikatnost,visoka kvaliteta izrade,vrlo poseban dizajn i živopisne boje.

Slađana Milešević

„Nakit koji izrađujem je dosta šarolikih stilova (avangardni, boho, pop art, goth, punk i dr.), jer ga izrađujem isključivo prema trenutnoj inspiraciji i osjećaju, kojima se beskonačno prepuštam. Ne ograničavam se stilovima niti materijalima izrade,jer bi to značilo da si nisam dosljedna i da se zatvaram u „okvire i kalupe“, koje nikako u životu ne volim i ne prihvaćam. Uz slobodan duh, beskonačnu maštu, te puno ljubavi, rada i strpljenja, nastaju moji autorski radovi koji usrećuju mnoge žene i na to sam jako ponosna! Volim reći kako Divinitus art nakit ima i neku posebnu energiju, dominantnu i odvažnu,pa su upravo takve žene, njegovi najveći ljubitelji i kupci.

Ako zapratite Divinitus art na Facebooku i Instagram profilu,moći ćete gotovo svakodnevno uživati u novim, neponovljivim i bezvremenskim komadima nakita i možda pronaći ponešto za sebe i svoje najdraže ženice.“

Ovim putem Divinitus art nagrađuje jednu od sretnih čitateljica našeg portala, divinim, unikatnim avangardnim kompletom nakita!

Sve što trebate napraviti je:

  • U komentare ispod objavljenog  članka, na našem webu, napišite #divinitusart
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 15.11.2019.

Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica: Marija Rajić