Do savršenog osmijeha uz jednostavno i brzo rješenje iz prirode

Signal je na tržište izbacio zubne paste čiji osnovni sastojci pružaju zaštitu cijeloj obitelji tijekom dana. Signal Long Active Nature Elements sadrže nježnu formulu, koja kombinira prirodna ulja s mineralima cinka, poznatog po svojoj nježnoj, ali i djelotvornoj antibakterijskoj zaštiti i štite zube cijeli dan. Između jutarnjih i večernjih četkanja.

Potpuno nova pasta iz linije Signal, Long Active Charcoal White & Detox, u svom sastavu sadrži ugljen, koji je poznat po svojim svojstvima čišćenja. Zahvaljujući ovoj novoj pasti, uklanjanje mrlja i vraćanje prirodne bjeline zubi uz njegu i nježni osjećaj svježine, nikad nije bilo dostupnije. Aktivni sastojci ugljena uklanjaju nečistoće, a njegovo djelovanje je izrazito bitno za antibakterijski učinak i pomoć pri sprečavanju upalnih procesa u usnoj šupljini.

U Signal Long Active Nature Elements liniji zubnih pasti nalaze se i drugi prirodni sastojci, koji pomažu u održavanju svakodnevne higijene zubi. Među njima su Signal Long Active Sensitive Clove pasta za zube, koja je obogaćena uljem klinčića i borovnice, a smiruje osjetljive zube. Ljekovita svojstva klinčića kriju se upravo u njegovom antibakterijskom djelovanju što je posebno važno za očuvanje svježeg daha.

Tu je i Signal Long Active Coco White pasta za zube koja, obogaćena ekstraktom kokosa, pomaže vratiti prirodnu bjelinu zubi. Bogat vrijednim mineralima, kokos pruža cjelodnevnu zaštitu i štiti zubnu caklinu.

Signal Long Active Herbal Gum Care pasta za zube, zahvaljujući ulju kadulje i timijana, štiti desni te pomaže u sprječavanju nadražaja i upale. Kadulja je poznata po svojim protuupalnim svojstvima, dok timijan zahvaljujući antiseptičkom svojstvima štiti od bakterija i pruža zaštitu od upale sluznice.

Zdravlje zubi i usne šupljine svakodnevna je briga cijele obitelji, a Signal Long Active Nature Elements paste za zube pružaju zaštitu tijekom cijelog dana i zahvaljujući prirodnim svojstvima imaju blagotvorni i nježni učinak na zdravlje zubi i usne šupljine.