Dođi po dnevnu dozu imuniteta u bio&bio

Dolaskom hladnijih dana, utjecajem čestih temperaturnih razlika prelaskom iz otvorenog u zatvoreni prostor, kao i učestalim prijenosima virusa kapljičnim putem, javljaju se prehlade i viroze. Kako bi ih spriječili, potrebno je zaštititi se od različitih uzročnika, ali i pojačati unos namirnica koje jačaju imunitet.

Ovo su proizvodi koje u našoj redakciji cijenimo i volimo! Uredno ih konzumiramo i nema niti viroza niti prehlada, sad već više od godinu dana – od kada smo ih i otkrili!

Upoznajte neke od njih!

Med je jedinstven proizvod prirode. Zahvaljujući  iznimnom sastavu, od davnina se smatra svetom hranom i jednim od najomiljenijih i najkorištenijih prirodnih lijekova koje ima gotovo svako kućanstvo. Postoji mnogo vrsta meda, a svaki je biokatalizator i dobar je za probavu.

Kristalizacija je prirodno svojstvo meda  koje nimalo ne utječe na njegovu kvalitetu, dapače, to je znak da je med prirodnog podrijetla.  Green&More uvažava to njegovo prirodno svojstvo kombinirajući suvremena znanja i spoznaje s tradicijskima, za još potpunije užitke u ovom nektaru – pravoj riznici nutricija i okusa. Delikatni proces proizvodnje uz nježno i precizno miješanje nepasteriziranog ekološkog meda te dodatak ekološkog voća i začina kvalitete sirove hrane, pretvara ovo tekuće zlato u pravu kremastu i bogatu poslasticu.

Mlada zelena pšenica je od davnina poznata zelena supernamirnica. Danas se sve više promovira radi sadržanih nutrijenata te snažnog pozitivnog djelovanja na tjelesne stanice, zdravlje i imunitet, što je dodatno potkrijepljeno i znanstvenim istraživanjima. Hipokratovi zdravstveni instituti temelje svoj rad i djelovanje upravo na mladoj zelenoj pšenici, za što je zaslužna njihova osnivačica, pionirka naturopatije dr. Ann Wigmore.

Mlada zelena psenica960x441-01

Đumbir raste u tropskim područjima i poznat je kao začin i namirnica. Tisućama godina se tradicionalno  koristi i kao  lijek u mnogim kulturama, a  postoje i snažni dokazi da  može ublažiti bol, mučnine, vrtoglavice i glavobolja, pročišćava tijelo od toksina i vraća ga u ravnotežu, prevenira prehlade i viroze te zagrijava organizam.

Limun znatno podiže imunitet  te je poznat kao prirodni antibiotik koji štiti od bakterija i virusa. Njegova kiselost odbija štetne bakterije, ali ujedno i privlači bakterije korisne za naš probavni sustav. Mnoge dijete preporučuju limun jer on daje osjećaj sitosti i istovremeno diže energiju umornom tijelu.

Limun_dumbir_med

Kombinacijom ovih supernamirnica, stvoreni su izbalansirane formule Green&More RAW organskih krem medova. Osvježavajući citrusni okus uz blagu pikantnu notu pronaći ćete u Medu s limunom i đumbirom, formuli  trostruke učinkovitosti čiji  su sadržani sastojci priznati u  borbi“  protiv virusa i prehlada te potiču cirkulaciju i djeluju pozitivno na probavu.  Poznata zelena supernamirnica krcata vitaminima, mineralima i aminokiselinama, ručno rezana i brana mlada zelena pšenica iz Gorske Hrvatske, nalazi se u klorofilom bogaoj zelenoj verziji ili Liquid Sun – Mladoj zelenoj pšenici u medu.

Green&More RAW liniju možete pronaći u bio&bio trgovinama te ostalim specijaliziranim trgovinama zdrave i domaće hrane, a sačinjavaju ih jedinstveni ekološki krem medovi rađeni po metodologiji obrade sirove hrane i bez glutena.