Dramatična ljepota nove kampanje Ivice Skoke

Ivica Skoko, poznat po haljinama koje vladaju crvenim tepihom, predstavlja kampanju za svoju novu kolekciju. Izrazito dramatične, raskošne i glamurozne haljine oživjele su pred objektivom poznatog modnog fotografa Franje Matkovića s Lucijom Beden kao zaštitnim licem kampanje.

kampanja_ivica-skoko_fw2016_17_web-1

Prelijepa Lucija u Skokinim kreacijama očarava kao balerina iz najljepšeg baletnog spektakla. „Inspiraciju za ovu kampanju sam pronašao u Degasovim slikama balerina. Želja mi je bila prikazati kreacije u pokretu kada do izražaja dolazi sva njihova raskoš te ih vizualno pomaknuti prema slikarstvu i tako postići pomalo nadrealnu i bajkovitu atmosferu“, objašnjava kreativni koncept kampanje Franjo Matković.

kampanja_ivica-skoko_fw2016_17_web-3

Hvaljeni dizajner oduševio je publiku kolekcijom koju je predstavio na BIPA FASHION.HR-u, a nova kampanja u cijelosti prati njegov izričaj. Ljepota žene, senzualnost pokreta i gracioznost te pomalo mistična i dramatična ljepota naglašena je u Skokinim kreacijama koje prizivaju glamur davnih modnih era 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća.

kampanja_ivica-skoko_fw2016_17_web-4

„Ideja nam je bila pokazati bezvremensku ljepotu žene koja se u ovim haljinama osjeća nesputano, ženstveno, senzualno i pomalo drsko. Ovo su kreacije za posebne trenutke u kojima se žene koje ih nose tako trebaju i osjećati“, kazao je Ivica Skoko povodom lansiranja nove kampanje.

kampanja_ivica-skoko_fw2016_17_web-6

Novom kolekcijom dominira omiljena boja dizajnera, crna, a haljine krasi bezbroj ručno rađenih detalja kao što su ukrasi od perja, svilene trakice te neizbježne šljokice i perle. Skoko je i ovom kolekcijom pokazao da je čarobnjak kad su u pitanju veličanstvene večernje haljine. Za makeup i styling Lucije Beden (Talia model) u kampanji zaslužna je Ivana Bilandžija Billy dok frizuru potpisuje Katica Topčić za Kevin Murphy.

kampanja_ivica-skoko_fw2016_17_web-5

 

  • Fotografija: Franjo Matković
  • Manekenka: Lucija Beden (Talia model)
  • Styling i makeup: Ivana Bilandžija Billy
  • Frizura: Katica Topčić za Kevin Murphy