Dugotrajni trag ljeta na vašoj koži

Lijepu, zdravu i preplanulu put nije lako postići. Koliko god uživamo u upijanju sunčevih zraka, svi znamo da dug boravak na suncu šteti našoj koži. Proizvodi za samotamnjenje puno su jednostavnije rješenje koje će vam pomoći da postignete brončani efekt kože, no, nije lako pronaći proizvod koji je istovremeno učinkovit i hranjiv za vašu kožu.

Oživite ljeto uz NIVEA Sun-Kissed Radiance Body losion za tamnjenje koji omogućuje hidratiziranu njegu kože i ujednačenu prirodno preplanulu put tijekom cijele godine. Više nije bitno koliko sunce grije, jeste li uopće u prilici ležati na plaži i raditi li na svojoj ljetnoj boji.

Zahvaljujući hidratantnoj formuli s ekstraktom ginka i uljem sjemenki grožđa, NIVEA Sun-Kissed Radiance Body losion za tamnjenje učinit će vašu kožu osjetno mekšom i omogućiti joj postupno tamnjenje za prirodne rezultate unutar 5 dana.

NIVEA Sun-Kissed Radiance Body losion za tamnjenje osigurava ravnomjeran učinak prirodne preplanulosti, pruža vašoj koži 24 sata dubinske hidratacije uz dugotrajni svježi miris i intenzivnu njegu. Dostupan je za svijetlu do srednje tamnu te za srednje tamnu do tamnu kožu.

NIVEA Sun-Kissed Radiance Body losion za tamnjenje 400 ml – Preporučena maloprodajna cijena 39,90 kuna.

Dva losiona za temljenje (jedan svjetliji, a drugi tamniji) čekaju dvije od vas. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #lsun
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Bilo bi lijepo podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 4. svibnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darovi čitateljicama bit će poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnice:

  1. Anita Orsulic
  2. Nikolina Stupjak