Energija punog Mjeseca

Ako je pravilno koristimo, kažu kako nam energija punog Mjeseca može biti posve dobra te povećati razinu pozitivne energije, a može i uzburkati osjećaje…

Vibracije postaju snažnije na taj dan čak i na fizičkom nivou – voda u našem tijelu postaje nemirnija. Neki ljudi ovu promjenu podnose dobro, a neki ne. Neki osjećaju puno više snage i entuzijazma na dan punog Mjeseca, mogu osjećati više duhovnih vibracija, neki mogu biti vrlo nadraženi i nervozni, a neki mogu imati problema sa spavanjem u noći punog Mjeseca.

Ako smo u harmoniji sami sa sobom, pun Mjesec će nam donijeti mnogo pozitivnih vibracija. No, ako smo nemirni, osjetit ćemo više nemira i kaosa na taj dan. Znanstveno je dokazano da se na dan punog Mjeseca događa više iznenadnih i impulzivnih zločina.

Zbog toga pazite o čemu razmišljate tijekom tog dana – moglo bi se ostvariti.

5 savjeta

Sljedećih pet feng shui savjeta (za dva dana prije i dva dana poslije punog Mjeseca) će vam pomoći da pravilno iskoristite njegovu energiju.

1. Suzdržite se

Ne ulazite u prepirke, rasprave, svađe. Ne ljutite se. Pun Mjesec je vrijeme kada trebate biti mirni, pustiti neke stvari. To je vrijeme kada – dišući duboko – treba proći kroz poteškoće i oprostiti drugima..

2. Mislite pozitivno

Svakako treba misliti pozitivno, ali posebno tijekom razdoblja kada je pun Mjesec. Samo nemojte pretjerivati, jer tijekom ovog razdoblja sve je preuveličano pa se i vaše pozitivne misli mogu umnožiti do te mjere izgubiti realističan pogled na sve oko sebe.

Samo pet minuta pozitivnih misli dnevno je sasvim dovoljno da “pregurate” dan. Na primjer, možete se pismom zahvaliti univerzumu na svemu što imate. Možete stati pred ogledalo i pohvaliti se. Možete prošetati i primijetiti ljepotu vašeg okruženja.

3. Maštajte, privucite obilje…

Zamislite kako vam se ostvaruju svi snovi. Period punog Mjeseca je odličan za unapređivanje ove tehnike. Razmišljajte o svojim ciljevima i zapisujte ih sve na papir. Kada je Mjesec pun, njegova energija se mijenja i tada, pod okriljem zakona privlačenja, ona je najdragocjenija za povećavanje obilja. Iako će zbog svoje snage na zdravstvenom planu mnogima napraviti neravnotežu i donijeti nesanicu, za financije je ta energija dragocjena. Zbog toga se kaže da “pazite” o čemu razmišljate tijekom tog dana – moglo bi se ostvariti.

4. Meditirajte

Možete meditirati sami ili u grupi. Budući da nas pun Mjesec obasipa tolikom energijom, meditacija će vam biti od velike pomoći u svakom pogledu.

5. Pošaljite malo dobre energije onima kojima je potrebna

Kada prođe najveći val energije punog Mjeseca, pošaljite malo dobre energije, oproštaja i dobrote prijateljima, obitelji, kolegama pa i potpunim strancima. Pošaljite i nešto mirne energije na mjesta koja pate, koja se gladna, koja su zahvaćena ratom. Potrudite se energiju slati iz srca.