Engleska klasika s daškom glamura

Muška klasika koja graniči sa ženskom elegancijom posljednjih nekoliko godina oduševljava ljubiteljice mode. Engleske oxfordice ovog su proljeća doživjele potpuni preporod. Naime, s naglašenim reljefnim materijalima i u sjajnim metalnim nijansama, one su  ponovno zauzele  vrh modnih ljestvica.

16642-85 Mass Creator 599,00 kn

Nove modele karakteriziraju drske kombinacije boja – od sjajnih metalnih tonova do nježnih roza i sivih nijansi. A s obzirom da pravilo sezone nameće da su oksfordice sve samo ne klasične, na ovim se cipelama isprepliće više različitih, kontrastnih materijala i uzoraka. Vašu pažnju pridobit će sigurno one oksfordice na kojima su spretno ujedinjeni reljefni uzorci, imitacije životinjskih uzoraka, sjajni, mat i isprani materijali, a „točna na i“ su i sitni sjajni kamenčići.

16642-87 Mass Creator 599,00 kn

Oksfordice će ovog proljeća biti glavni predmet stajlinga. Apsolutni must have je debeli potplat koji je u prepoznatljivoj kombinaciji bijelog „sneaker“ potplata i imitacije pluto materijala. Nove oksfordice su drske i odvažne, a istovremeno ih se lako može kombinirati gotovo svakom stajlingu i za različite prigode. Idealno će pristajati uz klasične hlače i košulju, kao i uz romantičnu odjeću ili neku izazovnu suknju. Potpuna engleska klasika s daškom glamura.

23623-87 Mass S.Oliver 499,00 kn

Raznovrstan i širok izbor svjetski poznatih brendova obuće iz nove kolekcije za proljeće 2017. može se već pronaći u svim Mass trgovinama.