essence lakovi donose ljeto

Svake godine s toplijim danima otvaramo sezonu jarkih statement manikura na noktima. Razigrani ljetni dani ispunjeni mnoštvom događanja daju nam priliku da na svojim noktima pokažemo razigrane jarke boje koje inače izbjegavamo tijekom zime.

Savršeni nokti zahvaljujući novoj tehnologiji boje s ultra-finim pigmentima!

essence gel lakovi za nokte nude još intenzivniju, dugotrajniju boju ujedinjenu sa savršenim prekrivanjem.
Posebna formula gel lakova za nokte pruža tvojim noktima visoki sjaj s gel završetkom.

Dugotrajnost, cjenovna pristupačnost, široki raspon boja, popularna quick&easy četkica i poznati cool essence dizajn razlog su što u skoro svakoj kozmetičkoj torbici možemo pronaći bar jedan essence lak.

U kombinaciji s essence baznim lakom i essence nadlakom savršene rezultate je lako postići: trajnost laka za nokte je produljena, sjaj je intenzivniji i boja laka za nokte je zaštićena.

Donosimo essence nijanse koje će se odlično uklopiti uz sve tvoje odjevne kombinacije tijekom ljetnih dana. Možeš odabrati nositi nokte u jarkim nijansama ili pak odabrati suptilniju pastelnu boju koja će izgledati vrlo trendi.

Jednu čitateljicu očekuje paket essence lakova! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #essence
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 13. srpnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Random.org bira, a dobitnice se trebaju javiti u naš inbox. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Renata Sruk