Foodballerka – crtice iz dječjeg carstva

Foodballerka je osmislila bogati program za vaše mališane. Ekipa Zagi Eventi s puno ljubavi vodi dječju zonu u kojoj mašta postaje stvarnost. Pripremili su obilje zabave za djecu, koja skakanjem na trampolinima ili na bungee jumpingu mogu dotaknuti nebo.

Oslikavanjem dječjih lica djevojčice postaju princeze, a dječaci superheroji. Tobogan Mario,visok 3,5 m, jedva čeka veseli dječji smijeh, a Zagi ekipa izrađuje i figure od balona. Svakog četvrtka od 18 do 19 sati klince očekuju kreativne kolaž radionice, a subotom od 12 do 13 sati dječja zona postaje morsko carstvo, u kojem djeca izrađuju vesele šarene brodiće.

U posebnoj kućici roditelji mogu previti svoje bebe i nahraniti ih, a malo veću dječicu očekuju najnoviji HIPP dječji proizvodi, koji se posebno na Foodballerki nude po promotivnim cijenama.

Ogladne li vaši najmlađi, u neposrednoj blizini KID’s zone su Milky palačinke, a svidjet će im i se i pileće kokice – mini komadići piletine na kućici Garden Kitchen&Brewery. Kućica Mangosta za malene priprema fine smoothije, a cijela obitelj može se kod njih zasladiti voćnim salatama u lubenici ili ananasu ili probati ljetnu fritulu s jagodama na kućici Time uz prefine male semifredde.

S vašim najmlađima možete zaigrati i stolni tenis ili stolni nogomet, zajedno se fotkati na velikom golu portala gol.hr i “zamrznuti”, a možda i osvojiti neku od nagrada, ili se odmoriti na Buddy klupici Radija 101 i okinuti jednu lijepu obiteljsku fotografiju.

Svratite na Strossmayerov trg sa cijelom obitelji, uživajte u raznovrsnim sadržajima, odličnoj hrani i atraktivnom glazbenom programu.

Više informacija pogledajte na www.foodballerka.hr.

Darujemo 3 poklon paketa, a svaki se sastoji od

a) jednog bungee jumpinga
b) jednog skakanja na trampolinu
c) jednog balona s figuricom po izboru

Potrebno je javiti se edukatoricama na info pultu na ulazu u dječju zonu, koje će vam omogućiti korištenje osvojenih nagrada.

Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #foodballerka
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 6. srpnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Random.org bira, a dobitnice se trebaju javiti u naš inbox. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

  1. Ivona Molan
  2. Nikolina Dapas
  3. Veronika Malenica