FOTO: Novo okupljalište jet-seta

Otvaranje bara Snježane Mehun Posh Fantasy u novom Cascade centru u Zagrebu proteklo je onako kako se od poznate jetsetterice i očekivalo – glamurozno, uz iznimno velik broj poznatih osoba iz javnog života Hrvatske.

Raskošno dekoriran interijer koji je dizajnirao Tomislav Čop dodatno su ukrasile brojne poznate manekenke odjevene u bogate barokne haljine.

– Uložila sam mnogo truda u uređenje prostora, svaki detalj koji vidite pomno je promišljen. Neki su predmeti naručeni iz New Yorka, a prepuno je i scenskih rekvizita. Prostor je zamišljen kao dnevno-noćni bar koji dnevno funkcionira kao kavana s igraonicom u kojoj gosti mogu na čuvanje ostaviti djecu, a po noći se pretvara u bar koji će obilovati zanimljivim sadržajima. Ponajprije sam željela da se ovo mjesto razlikuje od ostalih klubova na kakve smo se na ovim prostorima naviknuli – izjavila je dobro raspoložena vlasnica novog bara, koji će zacijelo postati jedno od najposjećenijih večernjih destinacija, barem kada su domaće poznate osobe u pitanju.

A njih nije nedostajalo, kako je večer odmicala, pojačavao se odbljesak bliceva brojnih fotografa. Robert i Anica Kovač, Alka Vujica, Sanja Duggan i Frane Barbieri, Viktorija Rađa, Sonja Kovač, Neven Ciganović, Maja Šuput, Marko Grubnić, Danijela i Irina Car tek su dio onih koji su se sinoć zatekli u novootvorenom Cascade centru.