Garnier noviteti – prirodne i učinkovite formule koje su uvijek tu za tebe

Miteseri su ti noćna mora? Sada više ne! Ukloni čak 15 mitesera poslije prve upotrebe s Pure Active peel-off maskom s ugljenom. Obogaćena je salicilnom kiselinom, poznatom po svojim pročišćavajućim svojstvima. Nakon samo 1 upotrebe pore su vidljivo očišćene, višak sebuma uklonjen, a koža djeluje pročišćeno. Nakon 4 tjedna upotrebe miteseri djeluju umanjeno, a pore su vidljivo smanjene i manje vidljive.

Muče te podočnjaci?

Umorna si od izlaska? Neispavana si zbog ispita ili teškog radnog tjedna? Nove Eye Tissue maske sa sokom od naranče i kokosovom vodom ti pomažu da uvijek izgledaš svježe, jer vidno smanjuju vrećice ispod očiju i tamne podočnjake! Držite u hladnjaku za efekt maksimalnog hlađenja!

Garnier Eye Tisuee Mask Smoothness je maska za oči u maramici za izravnavanje borica oko očiju. Obogaćena kokosovom vodom i hijaluronskom kiselinom, intenzivno hidratizira, a vrećice ispod očiju su manje vidljive.

Garnier Eye Tisuee Mask fresh look je osvježavajuća maska za oči u maramici za vidno smanjenje vrećica ispod očiju i tamnih podočnjaka. Obogaćena je sokom od naranče i hijaluronskom kiselinom, te intenzivno hidratizira.

Nikada dosta micelarne?

Često koristiš omiljenu micelarnu i oduvijek si željela maxi format? Garnier roza micelarna voda za osjetljivu kožu, od sada i u velikom formatu od 700 ml!

Informativna cijena za Pure Active peel-off masku iznosi 55,90 kn
Informativna cijena za Garnier eye tisuee mask iznosi 15,90 kn
Informativna cijena za Garnier micelarnu vodu 700ml iznosi 54,99 kn

Garnier Eye Tisuee Mask Smoothness i Garnier Eye Tisuee Mask fresh look  stižu na adresu jedne od vas! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #garnier
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 12. listopada, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Kristina Parc Beneš.