Green&More RAW aktivirani kolačići

Danas ćemo vam predstaviti slastice koje obožavamo!

Green&More RAW pistacio/limun kolačići su osvježavajuće citrusne arome za poseban gastro doživljaj. Izrađeni su po metodologiji obrade sirove hrane uz dodatnu aktivaciju orašida kako bi maksimizirali njihovu bioiskoristivost s obzirom na to da su snažan prirodni izvor proteina, mineral, vitamina, energije.

Ovi kolačići idealan su odabir kao međuobrok, desert, odlično prijaju  prije ili nakon vježbe, dok ste u pokretu….  ali I kao jednostavno neodoljiv  gastro užitak.

Green&More RAW kolačići borovnica/badem su prava delikatesa s okusima i aromom prave šumske borovnice. Izrađeni su po metodologiji obrade sirove hrane uz dodatnu aktivaciju orašida kako bi maksimizirali njihovu bioiskoristivost s obzirom na to da su snažan prirodni izvor proteina, mineral, vitamina, energije.  Ovi kolačići idealan su odabir kao međuobrok, desert, odlično prijaju  prije ili nakon vježbe, dok ste u pokretu….  ali I kao jednostavno neodoljiv  gastro užitak.

Green&More RAW kolačići kakao/naranča potpuno su nova dimenzija čokoladnog gastro doživljaja sa suptilnim daškom naranče. Izrađeni su po metodologiji obrade sirove hrane uz dodatnu aktivaciju orašida kako bi maksimizirali njihovu bioiskoristivost s obzirom na to da su snažan prirodni izvor proteina, mineral, vitamina, energije.  Ovi kolačići idealan su odabir kao međuobrok, desert, odlično prijaju  prije ili nakon vježbe, dok ste u pokretu….  ali i kao jednostavno neodoljiv  gastro užitak.

Proizvode Green&More možete pronaći u bio&bio.

She.hr je odlučio postati sponzor nagradnog natječaja u kojemu možete osvojiti čak 5000 kuna.

Pravila nagradnog natječaja možete pronaći na https://handmade.com.hr/handmadeizacija/, a cilj je potaknuti ljude da još više cijene domaće proizvođače. Prilikom kupnje iznad 200 kuna u Handmade Gallery-u ili na web portalu handmade.com.hr postajete sudionik ovog nagradnog natječaja.

Potičuću domaću proizvodnju u suradnji s Green&More darujemo jednu čitateljicu paketićem njihovih kolačića.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #handmadeizacija
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 2. kolovoza, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica: Jasminka Štulec