HEAN mat ruževi za usne

Kad je riječ o beauty proizvodima, već nekoliko sezona za redom svoju popularnost bilježe mat ruževi za usne. Iznimno jarke boje takvih ruževa posebice su interesantne tijekom ljetnih mjeseci kada uz preplanuli ten lijepo našminkane usne dodatno dolaze do izražaja. Iako su mat ruževi nešto zahtjevniji za nanošenje od sjajnih ruževa, njihova glavna karakteristika je dugotrajnost.

HEAN mat ruževi za usne ostavljaju prekrasan mat finish koji je dugotrajan i pritom se ne razmazuje i ne preslikava. Formula ovih ruževa sadrži karite maslac koji usne štiti od isušivanja, te ih pritom hidratizira.

HEAN mat ruzevi_zbirna

Dostupni u 6 različitih boja, od nude do jarkih nijansi,  uz poseban mat efekt HEAN ruževi zaslužni su za jedinstvenu baršunastu formulu  i senzualan izgled usana.

HEAN mat ruževi za usne proizvod su vodeće poljske tvrtke koja se već više od tri desetljeća bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda. Kozmetika nije testirana na životinjama te je količina alergena vrlo ograničena. HEAN kozmetici vjeruju make up artisti i mnogobrojne korisnice diljem svijeta.

HEAN mat ruzevi_image

HEAN mat ruževi za usne dostupni su u svim BIPA poslovnicama po cijeni od 39,90 kn.

5ruževa čeka i vas!

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #HEAN

Prijave primamo do 16. lipnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnice:

  1. Romina Novak
  2. Zdenka Franjic
  3. Irena Karabajic
  4. Sandra Lucic-covic
  5. Nina Filipovic