Hit nijanse u kosi za najluksuznije ljeto

Zahvaljujući vrhunskim proizvodima i najmodernijim tretmanima za ljepotu kose, studio Antonija još je jednom potvrdio kako su upravo oni jedan od vodećih hairstyle & beauty destinacija u Hrvatskoj.

Stručnost, iskustvo, inovacije te najnoviji trendovi, osnovne su vrijednosti renomiranog zagrebačkog salona smještenog u srcu grada, na adresi Preradovićeva 24, koje vlasnica Antonija Mužar njeguje više od 20 godina. Iskusna stručnjakinja za kosu Antonija Mužar u novoj sezoni naglasak stavlja na najnovije svjetske trendove među kojima posebno ističe Colour Addict Shimmer kojeg potpisuje L’Oréal Professionnel Paris.

U novoj kampanji za 2018. godinu, snimljenoj u čarobnom ambijentu višestruko nagrađivanog i luksuznog D-Resorta u Šibeniku, Studio Antonija je predstavio novu kolekciju make-upa za kosu koju su utjelovile četiri ljepotice – Tamara Garbajs, Mila Elegović, Ornela Vištica i Nevena Rendeli.

 

Riječ je o multi-refleksivnim nijansama za kosu koje pružaju savršen ljetni svjetlucavi efekt. Apsolutni hit ovoga ljeta, Color Effect Shimmer dostupan je u visoko refleksivnim metalik nijansama sive, pink, zlatne te boje perle i lavande.

Ne skrivajući svoje oduševljenje, Nevena i Tamara izjavljuju: „Antoniji sam vjerna više od pet godina zato što njeguje moju kosu kao nitko do sada. Imam prirodno suhu i kovrčavu kosu sklonu pucanju koju Antonija tretira s posebnom pažnjom. Izrazito je posvećena pri izboru boja i nijansi koje koristi, pogotovo prije ljeta.Color Addict Shimmer je doista izniman jer daje svjetlucavi efekt kosi, a istovremeno ju njeguje. Što žena više može poželjeti!“

„Za moju tamniju kosu ovoga je ljeta Antonija odabrala visoko reflektivnu metalik nijansu Color Effect Shimmer. Svaki put nakon što mi napravi pramenove pomislim da nikada nisam izgledala ljepše. Antonija samu sebe iznova nadmašuje, a tako je bilo i ovog puta. Oduševljena sam. Ona je moj pravi izbor, njoj vjerujem i njezine savjete slijedim. Vrhunska je majstorica za njegu kose, predana profesionalka i predivna žena!“, izjavila je Tamara.