Horoskop bogatstva i uspjeha

Bez obzira na to čime se trenutno bavite, zvijezde su tu da vam pomognu i obasjaju najbolji put, naročito ako još uvijek tragate za bogatstvom.

Ovan

Riskirate kao nitko drugi. Ovan može biti odličan ulagač, kockar i biznismen jer ih njihova avanturistička priroda tjera da budu hrabri.

Svoje zasluženo bogatstvo ostvarit ćete kladeći se na nešto na što se svi drugi plaše staviti novac.

Bik

Vaš laserski fokus dozvolit će vam da uradite nešto što nitko drugi ne može. Bikovi su nezavisni i ne trebaju druge da im daju podršku i pohvale.

Ako odluče nešto uraditi, to je to – Bik će dati sve do sebe da to i ostvari. Kada se ovaj znak obogati, znajte da je zaslužio – jer je sve postigao svojim znojem i krvlju.

Blizanci

Vi ćete pretvoriti vašu strast u uspješan posao. Ako jedna stvar ne fali Blizancima, onda su to ideje. Među svima njima, krije se jedna zlatna – i vi ćete je pronaći…

Rak

Ovo je malo teže jer Rakovima nije bitan novac, ali im se sviđa jer znaju da mnogima novac predstavlja ljubav.
Šef vam neće reći da vas voli, već će vam dati više novca kako bi vam dao do znanja da vas cijeni.

Zato će Rak postati ovisan o poslu i vremenom zavoljeti novac – ili će svom partneru pružiti ogromnu podršku u traženju njegovih snova, koji će se vremenom pretvoriti u novac.

Lav

Lavovi vole biti glavna zvijezda u sobi i zato su tijekom godina naučili zabavljati ljude. Ovo je rijetka i vrlo vrijedna vještina.

Bilo da je u pitanju pisanje, gluma ili stvaranje reklama na koje ljudi obraćaju pažnju, vaša strast za pažnjom će vam donijeti veliko bogatstvo.

Djevica

Toliko ste staloženi i organizirani da je gotovo nemoguće da ne otkrijete kako zaraditi velik novac. Djevice su odlične u poslovima koji su mnogima dosadni, ali to samo znači da se oni bolje plaćaju jer ih ima tko raditi… Vašu sposobnost da pridobijete nečije povjerenje pretvorit ćete u poslovno partnerstvo. Ili će netko od vaših prijatelja dobiti na lotu i dati vam pola jer vas toliko voli.

Škorpion

Škorpionu su toliko puni samopouzdanja da to gotovo graniči s agresivnošću. Mogu prodati sve svakome i zbog toga će zaraditi bogatstvo. Znaju uvjeriti ljude da stvari gledaju na njihov način.
Bilo da je u pitanju pridobivanje investitora, marketing, prodaja ili advokatura – Škorpion na raspolaganju ima nekoliko puteva do bogatstva.

Strijelac

Humor je vaše najveće oružje i jednog dana će vam se bogato isplatiti. Možda nećete imati svoju seriju na televiziji, ali će vam humor otvoriti mnoga vrata – bilo da je u pitanju unapređenje, nevjerojatan posao ili pravo partnerstvo…

Jarac

Vaša lukavost će vam pomoći da uradite ono što drugi ne mogu. Mnogi se toliko drže svojih ideala da ne vide šumu od drveća. Jarčevi su veliki realisti i ne razmišljaju tako.
Ako vide rupu na tržištu, odmah će krenuti u napad.

Vodenjak

Postat ćete odlično plaćen direktor kakvog startupa koji će se fokusirati na pomaganje drugima. Ukratko, vaše veliko srce i velikodušnost će vam donijeti i veliku zaradu. Naravno, to nije razlog za sve vaše dobre namjere, ali lijepo je vidjeti da se lijepe stvari događaju dobrim ljudima.

Ribe

Stvorit ćete viralno umjetničko djelo. Bilo da je u pitanju knjiga, pjesma, restoran ili nešto sasvim drugačije, Ribe su rođene da budu umjetnici. Ipak, umjetnost vam je na prvom mjestu – bilo da vam donosi novac ili ne.

 

Izvor: besnopile.rs