Hrabro u novu stylish sezonu

Najveći hrvatski lanac za prodaju nakita, srebrnarnice Argentum, svojom novom kolekcijom ponovno oduševljava. Uz novu liniju trendovskih modnih detalja zaboravite ljeto i spremno dočekajte nove jesenske modne avanture. Ovosezonski asortiman popularnog brenda donosi niz noviteta s kojima je moguće zasjati u baš svakoj prilici. Stoga donosimo kratak presjek modnih hitova iz nove kolekcije srebrnih detalja u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe!

Trendi geometrijski oblici

Argentum u svijet sjajnih detalja donosi modele nakita geometrijskog oblika, omiljenog u svijetu modnih dodataka. U kolekciji se ističe više desetaka modela upečatljivih naušnica geometrijskih motiva, kao i ogrlica i narukvica u istom stilu. Za stilsku autentičnost poželjno je nizati više komada odjednom za besprijekoran look.

Bezvremenska tradicija

Tradicijski nakit Argentuma sve brže osvaja društvene mreže. Već popularne tradicijske naušnice Konavoke u novoj kolekciji možete pronaći ukrašene biserima ili koraljima. Trenutni hit je i jednostavna, efektna ogrlicu kreirana kao kombinacija prstena i lančića. Ovi modeli nakita mogu se pronaći u srebrnoj, žutoj i rose gold pozlati, dok za ogrlicu postoji mogućnost prilagodbe boja.

Nakit za izražavanje osobnosti

Noviteti na nekim komadima nakita, pogotovo ogrlicama, jesu kombinacije s bojom metala za efektan touch. Uz note metala, kroz kolekciju se provlače romantični i ženstveni motivi poput silueta cvijeća i srca koje ukrašavaju ogrlice, narukvice i prstenje koji svakoj kombinaciji daju dozu nježnosti.

Genijalni stilski imperativi

Satovi su stilski statement svakog looka, a moda u tmurnim danima zahtijeva vedrije boje. Elegantni satovi u šik nijansama omiljen su dodatak trendseterica, a u Argentum su upravo stigli različiti modeli satova upečatljivog kolorita. Uz Furlu, omiljen brend satova diljem regije, mnoge će oduševiti i kolekcije satova ostalih renomiranih brendova poput Girl Only, Belmond i dr.

Srebrna narukvica 720kn Argentum

Slojevitost je hit

Slojevito odijevanje ultimativan je trend i ove jeseni, a sve se češće odnosi i na modne dodatke. Preporučljivo je nizanje elegantnih komada nakita za efektno ‘razbijanje’ svake jesenske kombinacije Argentum kolekcija ima brojne modele ogrlica i narukvica različitih dužina i boja pozlate za savršeno slojevito kombiniranje modnih ukrasa koji će biti u fokusu sezone.

Srebrna ogrlica 340kn, Srebrna narukvica 440kn, Argentum