Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
hrenovke
hrenovke

Gastronomija

Hrenovke, proizvod s najvećom kulturom trošenja

Hrenovke su proizvod s najvećom kulturom trošenja te će svaki sladokusac biti oduševljen širinom ponude.

Hrenovke su izvrsne za brz i jednostavan obrok tijekom cijelog dana uz dodatak raznih umaka i priloga. Izvrsne su za serviranje s raznim umacima poput senfa, majoneze i kečapa s kojima stvaraju simfoniju okusa. Poslužujemo ih, najčešće, kratko prokuhane ili pečene u tijestu te na tavi ili roštilju.

Hrenovke u slanoj vodi nije potrebno kuhati prije konzumiranja, nego samo držati u vrućoj vodi 5 minuta.

Poštujući tradicionalnu recepturu, hrenovke su pripremljene od kvalitetnog svinjskog mesa bez ovitka, blago su začinjene te dimljene na prirodnom bukovom drvu što im daje osobitu punoću i sočnost okusa. Površina im je jedra i glatka, a presjek primamljive ružičaste boje.

One su proizvod s najvećom kulturom trošenja te će svaki sladokusac biti oduševljen širinom ponude. Izvrsne su za serviranje s raznim umacima poput senfa, majoneze i kečapa s kojima stvaraju simfoniju okusa

Priprema:

Gavrilović hrenovke i sitne kobasice preporučujemo kuhati na sljedeći način. Potrebno ih je staviti u hladnu vodu tako da ih voda cijele prekrije. Kuhaju se do momenta ključanja, odnosno do početka kipljenja, mogu i bez poklopca. U tom trenutku isključi se vatra, posuda se prekrije poklopcem i hrenovke ili kobasice se ostave u vodi dvije do tri minute. Na taj način hrenovke i kobasice zadržavaju svoj puni okus i sočnost. Hrenovke ili kobasice ne smiju se prekuhati i pucati tijekom kuhanja jer tada u njih ulazi voda, hrenovke gube sočnost i mijenja im se okus.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Predstavljamo

Nije iznimka nova 'JELI' kampanja parizera i hrenovki kojoj nisu odoljeli ljubitelji konkretnog griza Mate Janković, Andrea Andrassy i mnogi drugi.

Video box 1

Redakcija She-a snimila je za vas video jednostavnog, ali najboljeg recepta za ukusnu uskrsnu šunku

Predstavljamo

Stiže novi nagradni val Mesne industrije Gavrilović "U poteza tri vozi se i ti!".

Gastronomija

Uz pomoć Gavrilovića i njegove Dalmatinske pancete, pripremit ćemo brzi prilog od kiselog kupusa, baš za hladne, blagdanske dane.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.