Hrvatske haljine osvajaju svijet!

Na prestižnoj dodjeli nagrade BET, koju od 2001. godine najzaslužnijim Afroamerikancima u svijetu glazbe, filma, športa i zabave dodjeljuje televizija Black Entertainment, posebnu je ulogu ove godine odigrala jedna hrvatska haljina.

Naime, poznati je modni časopis Glamour u svom osvrtu na ovu svečanost kao najbolje odjevenu, između ostalih, izdvojio poznatu mladu glumicu Logan Browning, koja je na crvenom tepihu za svoj modni odabir primala samo komplimente. Lijepa Logan zablistala je u ružičastoj haljini ‘Venus’ hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović, koja je u posljednje vrijeme ionako čest odabir svjetskih celebritija, kao što su bivša ‘Spajsica’ Mel B, ‘Tračerica’ Leighton Meester, kanadska glumica Lyndie Greenwoood, glazbenica i glumica Madison Beer i brojne druge.

Untitled

A osim Logan Browning, ovaj je tjedan i hrvatska tenisačica Donna Vekić na partyju uoči Wimbledona u Lei Lou haljini ‘Diana’ pokazala da s pravom nosi titulu jedne od najljepših tenisačica na Touru.

2

Djevojku jednog od najboljih tenisača svijeta, Švicarca Stanislasa Wawrinke, svjetski su mediji zbog izvrsnog odabira haljine odmah proglasili novom Sharapovom, što je lijep kompliment, uzme li se u obzir činjenica da je Ruskinja Maria Sharapova oduvijek slovila za najbolje odjevenu tenisačicu i jednu od športašica s najviše stila općenito.