I koža vašeg lica može odahnuti!

Uz zvuk budilice započinje nam dan, slijedi umivanje, doručak i obavezno kava.  Sljedeći važan korak je nanošenje šminke koja mora biti postojana do večernjeg eventa u gradu i krećemo u nove radne pobjede s osmijehom na licu – jer tako je sve lakše. Koliko god volimo ispunjenu svakodnevicu, volimo i zasluženi odmor. Veseli nas pomisao na kraj dana i opuštanje uz omiljenu seriju, ali često zaboravljamo da je odmor  potreban i koži našeg lica koja je imala jednako ispunjen dan kao i mi.

NIVEA URBAN SKIN DETOX micelarna voda rješava ne dvije muhe jednim udarcem, već tri te pruža vašoj koži SPA tretman kakav zaslužuje. Zahvaljujući svojoj 3 u 1 formuli s ekstraktom zelenog čaja učinkovito uklanja šminku, nečistoće i sebum. Uz pomoć micela koji djeluju poput magneta, NIVEA URBAN SKIN DETOX micelarna voda privlači čestice prljavštine, make-upa i istovremeno matira vašu kožu.

NIVEA URBAN SKIN DETOX micelarna voda zna što koža vašeg lica treba nakon napornog dana.

  • 3 u 1 formula s ekstraktom zelenog čaja.
  • Učinkovito uklanja šminku, nečistoće i sebum.
  • Dubinski čisti i matira kožu.

Zaboravite osjećaj težine na vašoj koži. Da bi vaša koža bila besprijekorna koristite cijelu NIVEA Urban Skin liniju koja je razvijena kako bi očistila, zaštitila i obnovila vašu kožu.

Dvije vodice čekaju dvije čitateljice. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #nivea
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 12. listopada, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnice:

  1. Darinka Komljen
  2. Gordana Tkalčević Jurkin