Idealne haljine za ljeto

Glumica i zaljubljenica u modu, Katarina Baban, nedavno je pokrenula brend Lilith, čije su kreacije od sada dostupne na adresi Bosutska 9. Pitali smo je kakve su idealne haljine za ljeto iz Lilith kolekcije!

„U svom dizajnu ponajprije se oslanjam na tople boje i lepršave materijale, koji pristaju svakoj ženi i unose vedrinu u svaki dan. Bez obzira na svakodnevne obaveze i ubrzan tempo života, svaka žena zaslužuje izgledati i osjećati se lijepo. Nadam se da će moje kreacije tome pridonijeti“ – izjavila je dizajnerica i glumica, koja osim malim ekranima suvereno vlada i kazališnim daskama.

287B6076 copy

Katarinin nedavno lansiran brend Lilith od prvih je dana zabilježio velik uspjeh među poznatim predstavnicama estrade, a njene se kreacije često mogu vidjeti i na kolegicama iz glumačkog svijeta. Lilith by Katarina Baban predstavlja idealne haljine za svako doba dana.

287B6278 copy

 

Ljeto je vrijeme kada sve žene traže idealne i lagane haljine u kojima mogu provesti cijeli dan i noć, upravo vođena time osmislila je mini kolekciju idealnih ljetnih haljina. Lepršave, romantične i jednostavne haljine svakako će biti prvi odabir brojnih dama ovo ljeto.

  • Model: Darija Gabrić
  • Fotografije: Joanna Paciorek
  • Kosa: Mijo Majhen
  • Šminka: Studio con2r