Igraj se bojama!

Slavimo boje zahvaljujući COLORISTA fenomenu – novom L’Oréal Paris brand-u koji pomiče granice u izboru boja za kosu. COLORISTA je nova generacija palete boja za kosu, “rođena” na društvenim mrežama, inspirirana i kreirana u suradnji s najutjecajnijim predstavnicima digitalnog svijeta, i konačno dostupna i na našem tržištu.

COLORISTA nas uvodi u novu eru bojenja kose. Inovativni spektar boja, naspram tradicionalnog pristupa posvjetljivanja, potamnjivanja ili nijansiranja kose u centar pažnje stavlja Millennials generaciju, igru i kreaciju.

a

Ovo je prvi L’Oréal Paris brand koji je nastao osluškivanjem društvenih mreža i platformi. Ljubitelji ljepote i mode i najutjecajnije osobe digitalnog svijeta nisu samo inspirirali COLORISTA priču, već su zajedno s L’Oréal Paris timom stvorili novi brand. Dvadeset pet odabranih ljudi kreiralo je dvadeset pet moćnih nijansi, koje su stigle direktno sa Pinterest-a i dobile imena po stvarnim hashtag-ovima koje koriste djevojke na društvenim mrežama (#mermaid, #unicorn, #rainbow). Millenials generacija ne prestaje eksperimentirati – na njihovim kosama boje su iz klasičnih prešle na potpuno neočekivane i nesvakidašnje nijanse, od nježne roze, preko mistične plave, do očaravajuće ljubičaste.

b

Zamislite da možete sami birati trajanje boje…Sada više ne morate zamišljati – COLORISTA je prva L’Oréal Paris boja za kosu koja otvara nove mogućnosti. Inspirirana make-up nijansama pokreće revoluciju u svijetu ljepote. Više ne postoje granice za vašu kreativnost. Na vama je samo da izaberete svoj stil i učinite to na svoj način.
Upoznajte COLORISTA boje. Sigurni smo da ćete ih obožavati:

1. SPREJEVI: Boje na 1 dan ili na 1 noć. 

Sprejevi su idealan format ako želite eksperimentirati s bojom na 1 dan. Lako se nanose i lako se skidaju poslije prvog pranja kose. Odaberite jednu od 6 nijansi i kreirajte samo svoj COLORISTA stil. Unesite boju i novu energiju u svoj svakodnevni život.

page

2. WASHOUTS: Avantura na 1-2 tjedna

COLORISTA Washouts inspirativna paleta od 11 nijansi za jedinstven izgled koji će trajati i do nekoliko tjedana. Lako mijenjajte boje, igrajte se, a za intenzivniji rezultat posebno na smeđoj kosi potrebno je i posvijetliti kosu s COLORISTA Effects setovima. Ako ste nestrpljivi promijeniti boju tu je i COLORISTA Fader šampon koji će pomoći da vam se brže ispere boja i omogući da se prepustite novim COLORISTA avanturama.

Dar čitateljicama

Dar čitateljicama

3. PAINTS: Trajne boje inspirirane trendovima

Osam nosivih nijansi koje donose novu dimenziju boje inspirirane su najmodernijim make-up paletama. Probajte i jedinstvenu COLORISTA četkicu za bojenje koja je razvijena u suradnji s make-up stručnjacima za četkice za maskare. Pomoći će vam da lakše i preciznije nanesete COLORISTA Paints i postignete željeni efekt bojenja (pramenove, ombre, cijelu kosu…) i za ujednačen izgled boje.

Tvoja boja kose je dio tvoje priče koju želiš ispričati svijetu. Živi za trenutak, igraj se bojama i budi #COLORISTA!

Informativna cijena COLORISTA sprejeva iznosi 44,90 kn
Informativna cijena COLORISTA Washout-a iznosi 44,90 kn
Informativna cijena COLORISTA Paints trajnih boja iznosi 44,90 kn
Informativna cijena COLORISTA Effects boja za posvjetljivanje iznosi 44,90 kn
Informativna cijena COLORISTA Fader šampona za brže ispiranje boje iznosi 44,90 kn

 L’Oréal i She.hr darivaju! Dvije sretne čitateljice postat će vlasnice COLORISTA Washout-a! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #Washout

Prijave primamo do 22. srpnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnice:

  1. Anita Murar
  2. Jasmina Libovac