Instant Highlights – inovacija u bojenju kose napokon dostupna i kod nas!

Mlada ste mama, zaposlena žena ili oboje? Za sve vas kojima je vrijeme uistinu dragocjeno, osmišljena je ova usluga koja je omogućila da osvježite svoj look i osjećate se dobro u svojoj koži (i kosi), čak i onda kada nemate previše vremena za sjediti u frizerskom stolcu satima, što je inače slučaj kod izrade pramenova.

Što je Instant Highlights?

Instant Highlights prvi je ekspresni sustav za posvjetljivanje koji koristi toplinu i omogućuje posvjetljivanje do šest tonova, a sastoji se od Instant Highlights pegle, kreme i aluminijskih folija, pri čemu su sva tri proizvoda dizajnirana kako bi djelovala zajedno.

Osim što je brzinska, ova usluga je i pouzdana i sigurna za kosu, a kako bi doista dobro ispala, možete ju isprobati u poznatom zagrebačkom frizerskom salonu Evelin na Novoj Vesi 72, koji je među prvima kod nas u svoju ponudu uvrstio najnovije Instant Highlights pramenove.

 

 

Okupili su ambasadorice Ivu, Anitu i Zitu, kako bi iz prve ruke mogle doživjeti, ali i pokazati kako točno izgleda ova usluga. Fotografije prije i poslije možda najbolje pokazuju u kojoj je mjeri kosa osvježena i revitalizirana nakon tretmana, a sve to u manje od sat vremena.

Postupak je zapravo vrlo jednostavan. Najprije se pripremaju Instant Highlights folije, po dvije za maksimalno 15 pramenova, dakle ukupno njih 30. Duljina folije prilagođava se duljini kose koja će se tretirati. U međuvremenu, Instant Highlights pegla zagrijava se na optimalnu temperaturu, a Instant Highlights krema obogaćena njegujućim uljima miješa se s razvijačem boje.

 

Anita

Sve za 45 minuta!?

U kosu se postavlja folija i zatim se izrađuju pramenovi, jedan po jedan. Velikodušno se tretiraju kremom, kako bi bili obavijeni bojom sa svih strana. Preko donje folije i pramena ide ona gornja, preklapa se na rubovima i ostavlja se na kosi maksimalno 10 minuta, nakon čega slijedi peglanje. Peglom se izrađuje pramen po pramen, počevši od onog koji je prvi tretiran bojom. U kontinuiranim pokretima od vrhova prema korijenu (no ne do kraja!), peglom se prolazi po pramenu od 10 do 30 sekundi. Zatim se pramen hladi, a folija se nježno otvara kako bi se provjerila boja. Tretman završava ispiranjem boje.

Iva

U slučaju Instant Highlights usluge, sve je osmišljeno kako bi dalo brze i optimalne rezultate, pa svaki korak u ovom tretmanu traje kratko i odmah vodi do onog drugog. Prije nego se snađete, na kosi ćete već imati lijepe i efektne pramenove te uvelike uštedjeti na vremenu, koje ćete moći potrošiti baš onako kako vi to želite.

Oduševljenje Instant Highlights pramenovima ne kriju ni frizerski stilisti, koji na ovaj način također štede vrijeme i mogu svojim klijenticama dati personalizirani tretman u mnogo kraćem roku no inače. Slaže se s time i Evelin Benković, vlasnica frizerskog salona Evelin u kojem smo imali priliku realizirati ovo snimanje: “Za Instant Highlights kažu da su pramenovi po mjeri… Ali čijoj? Po mjeri nas frizera svakako. Savršena transformacija u kratkom vremenu. Kosa je nakon tretmana u savršenoj kondiciji: neoštećena i sjajna.”

 

Zita

A da slika doista govori tisuću riječi, dokazuju fotografije Ive, Anite i Zite nakon tretmana.