International Property Awards u rukama Mirjane Mikulec

Poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec ulazak u 2018. godinu nije mogla bolje zamisliti. Iz Londona joj je stiglo posebno priznanje za njezin rad.

Riječ je o uglednoj nagradi International Property Awards koja se svake godine dodjeljuje u raznim kategorijama, od arhitekture do dizajna interijera, a upravo se u toj našla Mirjana Mikulec. Ulazak u prestižno društvo najboljih europskih dizajnerskih  ostvarenja u godini iza nas, donio joj je  projekt uređenja njezina vlastita stana.

Bio je to poseban izazov za mene, s obzirom na to da sam se prilikom realizacije istovremeno našla u ulozi projektanta i vlasnika, a još  smo cijeli projekt od početka do kraja snimali i pretočili u knjigu. Bilo je to jedno nezaboravno  iskustvo i zato mi je jako drago što je upravo ovaj, meni osobno vrlo važan interijer, žiri nagradio.” – ističe Mirjana koja ovih dana nije odmarala, već je radila na pripremama za novu sezonu autorske emisije o interijerima InDizajn, čije emitiranje kreće ovog proljeća, a u emisiji će pokazati neka nova, zanimljiva dizajnerska rješenja.