Istinita priča o životnoj transformaciji u samo godinu dana

Knjiga  “Budi Shhhefica svog života” nastala je na temelju autoričinog osobnog iskustva nevjerojatne transformacije karijernog i životnog puta u samo godinu dana! Svaki korak transformacije  popraćen je u stvarnom vremenu na portalu Shhhefica, gdje su čitatelji iz dana u dan mogli zajedno se motivirati i rasti s autoricom. Nakon godinu dana, autorica je odlučila najčitanije članke pretočiti u knjigu te na taj način ponuditi motivaciju, inspiraciju i rad na sebi na jednom mjestu, u ilustriranom ružičastom izdanju, svim čitateljicama koje žele promijeniti svoj život.

 

Moje putovanje prema životu o kojem sam sanjala započelo je prije godinu dana, ali nije gotovo i, iskreno, ne želim da ikada završi. Kada počneš doživljavati uspjehe, pretvarati svoje snove u stvarnost, shvatit ćeš da nisu važni rezultati koje postižeš već emocije koje nosiš u sebi. Najvažnije je kako se osjećaš sama sa sobom kad se sva svjetla pogase i svi odu doma. Možeš li živjeti sama sa sobom? Jesi li zadovoljna s onim što si postala? Možeš li mirno spavati noću i sanjati dalje, nove snove? Kada zaroniš cijelim svojim srcem u ocean mogućnosti i plivaš kao da sutra ne postoji, ne razmišljaš o blagu kojeg ćeš pronaći na dnu niti o tome što će se dogoditi kada izroniš. Samo se prepustiš i uživaš, pustiš da te radost ponese.“

 

 

Tanja Džido je specijalistica digitalnog marketinga, poduzetnica i osnivačica portala Shhhefica. Posjeduje više od deset godina iskustva u industriji komunikacija: od  radijske voditeljice do novinarke u dnevnom tisku, voditeljice komunikacija u edukacijskim ustanovama i PR agencijama do voditelja klijenata i kreativnih kampanja u digitalnim agencijama. Nakon četiri godine rada na digitalnim kampanjama vodećih svjetskih i lokalnih brendova, u prosincu 2016. napušta stalno radno mjesto te kreće u poduzetništvo. U veljači 2017. pokreće portal Shhhefica, u lipnju radionice Digital Wings, a u rujnu inspirativna događanja Shhhefica Success Talks, sve kako bi osnažila mlade i ponudila im mjesto za motivaciju. inspiraciju i umrežavanje s uspješnim ljudima.

Ova knjiga pomiče, mijenja, ali ono najvažnije, ona ohrabruje. Upustiti se u život, uroniti u njega svim svojim bićem,  prihvatiti avanturu, uhvatiti kormilo. Postati ne samo glumac, već i režiser nevjerojatnog filma koji se odvija tu, pred našim očima… uči nas kako prestati robovati ustaljenim obrascima, izaći iz zone komfora, prihvatiti izazov. Kako uspješno promijentiti jedino što se može mijenjati – a to smo mi sami.” – Rosie Kugli

Knjiga je izdana u vlastitoj nakladi, a po cijeni od 120 kn možete je pronaći u knjižarama Ljevak, Menart, Tisak media centrima i Hoću knjigu knjižarama ili je naručiti online na [email protected].

Darujemo ovu knjigu. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #Shhhefica
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!
  • Prijave primamo do 21. rujna, točno u podne.Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

    Dobitnica Renata Križnjak.