Izašao slavljenički broj BIPACard magazina

Kroz samo jedno desetljeće stilovi, moda, a ponajviše trendovi, mijenjaju se iz dana u dan. Nadahnuta slavljem 10.-te godišnjice BIPE, novi broj BIPACard magazina predstavlja živopisni i zanimljivi vremeplov  sa svim karakteristikama iz svijeta ljepote i mode za svaku pojedinu dekadu, od 1920.-tih godina, pa sve do danas.

BCmag_naslovnica

Prolazeći make-up lookovima za čiju su inspiraciju poslužile različite dekade ovog i prošlog stoljeća, uz BIPACard magazin lako je otkriti detalje koji mogu nadograditi naš svakodnevni stil. Magazin donosi i savjete i fotografije najupečatljivijih skupina beauty proizvoda kojima je cilj biti inspiracija za novi izgled, ali i poticaj na dobar osjećaj koji će uljepšati našu svakodnevnicu.

Kako našminkati oči kao glamurozna diva, zašto je crveni ruž obilježio cijelu jednu dekadu i kako je postao simbolom ženstvenosti, koje smo rituale njege i čišćenja lica zadržali i danas, kako se doba šarenila u buntovnim 60.-tim i 70.-tim godinama odrazilo na make-up trendove, kako je stvoreno doba neona i animalnih printeva i na koji način danas miješamo razne stilove i subkulture ne bi li što bolje izrazili svoju individualnost, samo su neka od pitanja čije odgovore pročitajte u novom BIPACard magazinu.

I djetinjstvo se mijenjalo kroz dekade, baš kao i majčinstvo i poimanje žene u društvu. Promjenu su doživjeli i trendovi u prehrani, odnosima, poimanju života, načinu razmišljanja…. BIPACard magazin pravi je mali priručnik koji podsjeća i daje sveobuhvatan pregled posljednjih 10 dekada ljepota, te predlaže i inspirira za nove trendove prijedlogom najaktualnijih beauty proizvoda.

Dvije čitateljice darujemo ružem za usne Evelin! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #bipa10

Prijave primamo do 7. srpnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnice:

  1. Danijela Lukac
  2. Lina Linchy