Iznenadite sami sebe!

Odustanite ovog vikenda od besciljnog lutanja po šoping centrima, gledanja repriza sapunica i filmova, generalnog pospremanja stana ili odlaska na špicu… Umjesto toga nagradite se opuštanjem u luksuznom ROI Spa centru u Rogaškoj Slatini, pitoresknom slovenskom mjestu udaljenom nepunih sat vremena vožnje od Zagreba.

A la carte restoran Kaiser

Priuštite si jednodnevni boravak u veličanstvenom novootvorenom prostoru, koji će vam podariti energiju za novi radni tjedan. Odaberete li Mini lux ROI Spa paket, dobit ćete tri sata čistog užitka u finskoj, turskoj, infracrvenoj, slanoj, biljnoj sauni i kupeljima… Okrepljujuću snagu vode osjetit ćete u tušu doživljaja i vanjskom bazenu temperature od 22 do 26 stupnja Celzija. Paket uključuje i plivanje u termalnom bazenu Lotus s termo-mineralnom vodom, knajpanje te dodatno opuštanje u Lotus turskoj i finskoj sauni i tepidariju. I to sve za samo 33 eura po osobi.

Slana sauna
Ako se odlučite za Luxury ROI Spa & Gourmet aranžman, nakon tri sata relaksacije i užitka, oduševit će vas vrhunski ručak ili večera u jedinstvenom à la carte restoranu Kaiser. Cijena ovog paketa stoji samo 54 eura po osobi.

Opuštanje u ROI Spa
Luksuzni spa centar i vrhunski restoran Kaiser dio su Rogaška Hotels & ROI Spa, u čijem su sastavu Grand Hotel Sava****superior i Hotel Zagreb****.