Jamie Oliver proizvodi u Mercatoru

Na veselje svih gurmana i ljubitelja gastro delicija, Mercator na svoje police uvodi paletu proizvoda s imenom poznatog kuhara, točnije Golog kuhara, Jamie Olivera.

Kako posebno mjesto u njegovu dosadašnjem radu kao vrhunskog kuhara zauzimaju namirnice s mediteranskog podneblja, riječ je o proizvodima za pripremanje talijanskih specijaliteta, s naglaskom na spremanju svih vrsta tjestenina, nastalih u suradnji s vrhunskih proizvođačima maslinovog ulja, balzamičnog octa, tjestenina te zdravog povrća s talijanskog područja.

Rezultat suradnje, paleta je proizvoda brižno odabrana osobno od strane Jamie Olivera. Tako će se na Mercatorovim policama između ostalog naći i različite vrste tjestenine (lasagne, spaghetti, fusilli, penne), ekstra djevičansko ulje za salate, ulje za svakodnevnu upotrebu i kuhanje, ocat Modena od slatkog grožđa iz drvenih bačvi, namazi za bruschette , različite vrste pesta i ostalih umaka za tjesteninu.

Jamie Oliver, inače poznatiji pod imenom Goli kuhar, jedan je od najpopularnijih i najomiljenijih svjetskih kuhara. Njegovi recepti dostupni su u preko sto svjetskih zemalja putem TV emisija i kuharica te su prevedeni na brojne svjetske jezike. Jamieva filozofija leži u jednostavnosti i uživanju pri kuhanju, a zahvaljujući proizvodima dostupnim u Mercatoru svatko će imati priliku barem nakratko postati slavnim kuharom.