Jedinstveni modni dodaci i obuća Hippy Gardena

Monokromatski kolorit, jedinstveni materijali raznih tekstura te odlični krojevi posljednje HIPPY GARDEN zimske kolekcije dobili su zasluženi svršetak i zaokruženu cjelinu s kampanjom za modne dodatke i obuću. Poput igre šaha, crna kraljica hrvatske mode, Đurđica Vorkapić iznova uspješno uspijeva voditi igru i impresionirati sa svakim novim projektom.

HIPPY GARDEN - KAMPANJA - AW - 17-18 - 1 HIPPY GARDEN - KAMPANJA - AW - 17-18 - 2

Vizija i koncept kampanje poznatog fotografa Šime Eškinje odlično se slaže s ovogodišnjom kolekcijom HIPPY GARDEN-a koju karakteriziraju ne boje, asimetrične linije i široki spektar gotovo nespojivih materijala poput alpaka vune, eko kože te svile. Kolekcija je apsolutni hit, a njenom uspjehu zasigurno su pridonijeli jedinstveni modni dodaci i obuća. Široki spektar prikazanih odjevnih predmeta kolekcije omogućuju neograničene mogućnosti kombiniranja u modnoj igri HIPPY GARDEN-a, dok je šah mat ove sezone zadan odličnom kolekcijom raznolikih modnih dodataka.

HIPPY GARDEN - KAMPANJA - AW - 17-18 - 6 HIPPY GARDEN - KAMPANJA - AW - 17-18 - 7

Naime, it komadi ove zime su efektne i udobne čarapa-čizme koje su osvojile srca svih trendseterica u gradu, a dizajnirane u nekoliko varijanti poput onih od baršuna, neoprena ili svjetlucajućeg metalik materijala kako bi zadovoljile svačiji ukus. Također, gumene čizme, koje su postale poput zaštitnog znaka brenda, ove zime nose glavni motiv kolekcije odnosno autorski print stabla te su sjajan statement predmet za svaku odjevnu kombinaciju.

Nemoguće je zaobići i multipraktične ruksak torbe od eko kože s raznim metalnim detaljima, torbe za laptop, komplementirajuće mini torbice te novčanike čineći ih sjajnim kompletom minimalističkog dizajna vrhunske izrade. Zasigurno najneobičnije su jedinstvene kragnice od baršuna, svile i kože koje su predstavljene kao novitet brenda, a odlično su zaokružile cijelu viziju zimske kolekcije.

HIPPY GARDEN - KAMPANJA - AW - 17-18 - 8 HIPPY GARDEN - KAMPANJA - AW - 17-18 - 9

Fotografiju, sad već tradicionalno, potpisuje Šime Eškinja, dok je za odličnu šminku zaslužna vizažistica Sanja Agić, a za frizure kultni frizerski salon Studio Evelin pod vodstvom Evelin Benković. Odabir lica kampanje pao je na svima poznatu voditeljicu Marina Medven Pulić koja, iako neprepoznatljiva u ulozi androgene femme fatale, novim vizualima obara s nogu.

Kolekciju koja se pokazala instant hitom među svim zaljubljenicima u modu, moguće je pronaći u svim trgovinama Hippy Gardena kao i na njihovim službenim stranicama webshopa, ali i na zagrebačkom aerodromu Franje Tuđmana gdje je brend istaknut kao jedini i jedinstveni predstavnik hrvatske mode.