Jedna torba, bezbroj mogućnosti!

page

Jedna torba, bezbroj mogućnosti! Zar to nije ono za čim uvijek tragamo?

Tote verzija Bobbi torbe, s obostranom zrnatom teksturom, dolazi u nekoliko stilova: minimalistički chic za savršeno elegantan dojam, jarke boje za besprijekoran trendi pozdrav proljeću, široke mornarske pruge za dodir sportskog glamura, te funky stil s natpisima i emotikonima koji osvaja otkačenim šarmom.

GUESS_Bobbi bag_1.089,00 kn (12)

Ljubiteljice klasike i rafiniranih lookova zaljubit će se u model ženstvene puderasto-ružičaste nijanse, ili u bezvremensku profinjenost crno-bijele kombinacije boja, dodatno istaknute mikroperforacijama u koži, kao i prošivenim uzorcima dijamanata. Za rockerice u duši, tu je pomalo drski model s izraženim šavovima za savršeni street-style look.

GUESS_Bobbibag_1.08900kn(3)

Ali zašto uzeti samo jednu, kada možeš imati dvije torbice? Bobi tote modeli nosivi su s obje strane, tako da uvijek možeš izabrati odgovarajući modni dodatak koji će s lakoćom upotpuniti svaki tvoj outfit.

GUESS_Bobbi bag_1.089,00 kn (7)

Osim tote modela, Bobbi torba dolazi u trendovskoj hobo silueti, kao i u urbanoj bucket varijanti koja je dostupna u tonalnim i kontrastnim paletama boja – bit će ti savršeni pratitelj u svim gradskim avanturama.