Još savršenija i u potpunosti jedinstvena formula kultnog suhog ulja

Ovog proljeća, na svoj 25. rođendan, omiljeno višenamjensko suho ulje za njegu lica, tijela i kose – Huile Prodigieuse® – predstavlja svoju novu, još savršeniju formulu. Kultna formula Čudesnog suhog ulja oplemenjena je istinskim uljem mladosti, stoljećima cijenjenim od strane japanskih gejši – dragocjenim Tsubaki uljem.

Simbol vječne ljepote

Cvijet japanske kamelije ili Tsubaki (lat. Camellia japonica L.) već stoljećima je simbol ženstvenosti. Kako cvate u hladnom studenom, očarava ljepotom i svježinom svojih tamno rozih do crvenih cvjetova čak i pod snijegom, pa ga zovu i ‘zimskom ružom’.

Prodigieux_NewFormula_Tsubaki

Ulje japanske kamelije s izrazitim anti-age svojstvima, iznimno je bogato omega-9 masnim kiselinama, osnovnim sastojkom lipida naše kože i kose te fitosterolima koji u zajednički stimuliraju proizvodnju kolagena u našoj koži.

Tsubaki ulje koje je odabrao NUXE, oboružano je i snažnim antioksidacijskim sustavom zaštite: mikroraspršenim 100% prirodnim vitaminom C koji pojačava otpornost ulja na oksidaciju.

Potvrđena učinkovitost Huile Prodigieuse® s Tsubaki uljem

  • Antioksidativno djelovanje dokazano in vitro testiranjem: 1 kap Huile Prodigieuse® suhog ulja dovoljna je da zaštiti kožu od preko 90% slobodnih radikala.
  • Efekt “štita” od zagađenja: Huile Prodigieuse® smanjuje količinu zagađujućih čestica na koži za 63%, dokazano in vitro testom.

Tajna ljepote gejša

Ovo dragocjeno ulje jedna je i od najčuvanijih tajni ljepote japanskih gejša.  Ove cijenjene umjetnice i zabavljačice, koristile su Tsubaki ulje kako bi s lica uklonile svoju prepoznatljivu šminku za nastupe te nahranile kožu i očuvale njezinu mladost.

Prodigieux_MultiPurposeDryOil_NewFormula_100ml_transarent

Dokazano i protiv strija

Provedena nova klinička ispitivanja na koži tijela, potvrđuju i iznimnu učinkovitost nove formule Huile Prodigieuse® Čudesnog suhog ulja na pojavu strija.

Djelovanje nove formule na pojavu strija izmjereno je od strane dermatologa i pokazuje smanjenje vidljivosti strija za 30%.

Huile Prodigieuse® nanosi se na sva mjesta s vidljivim strijama (ruke, noge, bedra, dekolte, trbuh) te ima dokazano djelovanje na smanjenje svih tipova strija (povezanih s trudnoćom ili oscilacijama u tjelesnoj težini).

Arganovo ulje za potpunu ljepotu kose

Još jedan dodatak novoj formuli: arganovo ulje s obnavljajućim svojstvima, posebno naglašenim na kosi, omogućava potpuno djelovanje na ljepotu svih tipova kose, koje je izmjereno i potvrđeno od strane profesionalnih frizera.

Rezultati istraživanja su izvanredni:

+71%(5) mekša kosa
+87%(5) obnovljena kosa
+104%(5) podatnija kosa
+102%(5) snažnija kosa
+81%(5) sjajnija kosa

SAVJET ZA KORIŠTENJE:

Huile Prodigieuse® nanesite kao masku 1 do 2 puta tjedno po 10 minuta prije šamponiranja te kao završni tretman na dužinama i vrhovima najmanje 2 puta tjedno.

Darujemo jedno ulje. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #nuxe

Prijave primamo do 28. svibnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica: Branka Kulaš