Julija Roberta Severa oduševila

Kolekcija za sezonu proljeće-ljeto, u kojoj je Sever predstavio 60 odjevnih kombinacija, ostavlja dojam neopterećenosti i ležernosti. Dizajner u svom već prepoznatljivom stilu kreira za žene koje vole izgledati lijepo, dotjerano i osjećati se nesputano.

_MG_6024

Sveobuhvatna kolekcija donosi cijeli niz komada koji će obilježiti ovo proljeće, a posebno su se istaknule dugačke lepršave haljine cvjetnog uzorka i jarkih boja. Jedna od njih oduševila je i poznatu pjevačicu Ninu Badrić koja je zasjala u kreaciji iz Severove nove kolekcije. Uz nezaobilazne haljine svih dužina, tu su suknje, košulje, bluze, hlače, proljetne parke te omiljeni komadi od trapera.

_MG_6113

Suvremeni ženstveni chic ovog je puta inspiriran cvjetnim motivom koji se pojavio u raznim oblicima – od grafičkih preko printova 70-ih do potpuno apstraktnih. Za potpuni dojam ženstvenosti i šarma, Sever i ove sezone koristi volane, mašne i zanimljive krojeve kojima postiže opuštenu, ponekad oversize, ali uvijek izrazito chic formu. Dašak glamura kolekciji daju modni dodaci, prepoznatljive RS krune i torbice, koje savršeno upotpunjuju svaki look.

_MG_6169

Robert Sever u svojoj novoj kolekciji ima za svaku ženu ponešto, bilo da njeguje  poslovni, casual ili romantični vintage stil. Izrazito nosiva modna priča nastavak je prepoznatljivog vizualnog izričaja dizajnera, koji i dalje vrlo studiozno istražuje funkcionalne i vizualne potrebe suvremene žene.

_MG_6247

Nakon početnog slavlja, 24. sezona BIPA FASHION.HR-a nastavlja se u četvrtak modnim performansom u izvedbi Coded Edga i Martine Miholić te revijama brandova: Obekei, Yuniku, Anthony Avangard, Jamoi i KLISAB. I ove sezone za frizure na modnoj pisti zadužen je Kevin Murphy tim pod vodstvom Katice Topčić, dok je službeni make up sponzor L’Oreal sa Sašom Jokovićevim kao voditeljem make up tima.

_MG_6492