Juraj Zigman spektaklom zatvorio Schwarzkopf Cro A Porter

U prostoru Jadran filma – Studio 2 ovaj je vikend završio ovosezonski Schwarzkopf Cro A Porter revijama vrhunskih dizajnera kao što su Sonja Lamut, Hippy Garden, Sonja Lamut, Lokomotiva, Linea Exclusive, Twins by: Begović & Štimac dok je sami modni događaj završio čarobnom modnom revijom Juraja Zigmana.

Zigmanova revija bila je scenski spektakl prepun modne slobode i neopterećnosti. Popraćena RNB hitovima odvela nas je u svijet za koji ni sami ne znamo kamo pripada. To je Zigman kakvog obožavamo, koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnima i koji se ne boji igre. Njegovo uživanje u modi mogli smo ponovno osjetiti u zraku. I ovaj je put dokazao da se u modi treba uživati.

Zigman

‘Moda je za mene velika igra, nakon mnogobrojnih revija svakom novom oslobodim dio svoje igre i puštam da me odvede u neke moje fantazije bez ograničnja i opterećenja. Globalni projekt Absolut transform today mi je upravo to i omogućio, transformaciju moje mode i estetike!’, izjavio je Juraj Zigman i dodao: ‘Kao dio istoimenog projekta odlutao sam u svijet u kojem se najbolje osjećam.’

Zigman je prikazao samouvjerene i senzualne žene neopterećene trendovima i pravilima koje moda strogo diktira. Inspiraciju je pronašao u ženi koja je odrasla u Parizu i uživala u ljepotama secesije (Art Nouveau-a), a potom pobjegla od svega i prenijela svoju tradiciju u tropske krajeve u kojima okružena arama i tropskim krajolikom doživljava svoju transformaciju.

U revijama su uživala brojna imena društvenog života Petra Nižetić, Vanessa Radman, Barbara Nola, Ecija Ivušić, Ana Maras, Nikolin Pišek, Martina Vrbos, Nataša Janjić Lokas te brojni drugi.