Kako razviti ljubav prema sebi i kako privući željenu ljubav?

Dosad je objavio devet knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima. Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Albaniji, a ukupno je prodano više od 100.000 primjeraka njegovih knjiga.

Kao medijski pokrovitelj predstavljamo vam ciklus predavanja najpoznatijeg hrvatskog stručnjaka za ljubav, Brune Šimleše, u kinu Europa od veljače do lipnja 2018.

  1. LJUBAV I ZAKON PRIVLAČNOSTI – 13. 2. 2018. utorak 19–21 h
  2. JESU LI MUŠKARCI S MARSA, A ŽENE S VENERE? – 20. 3. 2018. utorak 19–21 h
  3. LJUBAVNE VEZE OD A DO Ž – 17. 4. 2018. utorak 19–21 h
  4. NAJVEĆE ZABLUDE O LJUBAVI – 2. 5. 2018. srijeda 19–21 h
  5. BRAK I RODITELJSTVO: ZATVOR ILI BLAGOSLOV- 12. 6. 2018. utorak 19–21 h

Kao i uvijek, bit će vremena za pitanja iz publike, a sve Brunine knjige bit će dostupne po promotivnim cijenama. Sva zarada od sponzora, ulaznica i prodaje knjige ide u humanitarne svrhe – udruzi SVE za NJU koja pruža besplatnu psihološku pomoć oboljelima od raka, ali i članovima njihovih obitelji. Cilj nam je skupiti 200.000 kn!

Prvo predavanje – Kako razviti ljubav prema sebi i kako privući željenu ljubav?

Iako svi želimo voljeti i biti voljeni, rijetkima to uspije. Ljubav prema sebi, naravno, ne vodi do narcisoidnosti i egocentričnosti, nego do razvijanja osjećaja vlastite vrijednosti. Ljudi koji vole sebe ne misle da su vrjedniji od drugih, ali znaju da su vrijedni. Upravo zbog toga lakše pronalaze i privlače ljubav.

O tom će famoznom Zakonu privlačnosti Bruno Šimleša podosta govoriti na svom prvom predavanju ovog ciklusa. Teorija Zakona privlačnosti ima smisla – mi jesmo magneti i možemo privući ili odbiti neka iskustva. Naše misli, osjećaji i djela mogu privući neka iskustva. A mi ćemo govoriti kako to ostvariti. Kako svoje srce naučiti jeziku ljubavi? Uvijek je naglasak na životnoj praksi, a ne teoriji!

Ulaznice: 50 kuna

Prodajna mjesta: U knjižarama “Hoću knjigu” (Megastore, Arena centar, City Center one, Bogovićeva 5), u klupskom centru Svijeta knjige na Kaptolu 4 ili OVDJE.