Kako vratiti bivšeg

Došlo je do nesporazuma, želite ga natrag, niste se mislili svađati i izgovoriti sve one ružne riječi. Ima mnogo razloga zbog kojih želite vratiti staru ljubav. Nakon što ste se ohladili i razbistrili glavu shvaćate da je on taj koji vam zapravo odgovara. Pa što poduzeti?

Dotjerivanje za stari sjaj


U vezu se lako uljuljkati, nakon nekog vremena niste osobe kao na početku, ljubav se uzima zdravo za gotovo, a kao i sve živo kad se ne njeguje propada. Vratiti bivšeg, vratiti ljubav može se na način da ga se podsjeti kako je bilo na početku. Oživite strasti sa sitnicama koje su u početku dizale strasti.

Također posvetite pažnju samoj sebi, svom vanjskom izgledu i unutarnjem zdravlju. Ako budete loše izgledali i pritom se samosažaljevali ni vi sami ne biste željeli biti sa sobom, a kamo li netko drugi, u ovom slučaju bivši. Pa eto savršena prilika za masaže, njege tijela, nove krpice, nakit i kozmetiku. Također uradite nešto od onih sitnica koje prije «niste stizali». Kave s prijateljicama, šetnja gradom, vožnja biciklom, kino. Sve to će vas činiti zdravijom i poželjnijom. Kad smo poradili na samopouzdanju spremni ste na nove pobjede!

Što NE raditi!


Postoje greške koje žene rade odmah nakon prekida, pa evo što ne raditi.

Nemojte ga zvati odmah nakon prekida, iako želite biti iskreni. Ljubav je igra i treba pomalo taktizirati, a ne daviti ga.

Pogrešno je stalno ponavljati kako ćete umrijeti bez njega. Tako ostavljate dojam očajne žene s kojom ni vi sami ne bi bili, pa kako bi on.
Iako je svaka ljubav posebna, postoje neka osnovna "pravila" ponašanja, koja se odnose i na pokušaje ponovnog osvajanja.

Šalabahter za nesigurne:


1. Budite privlačniji. Brinite se o izgledu i nikako se nemojte zapustiti.

2. Napravite plan kada učiniti korak i što reći.

3. Unaprijed se pripremite na situaciju u kojoj bi ga mogli slučajno sresti kako ne biste izgledali zbunjeno. Npr. što ako ga vidite s drugom djevojkom?

4. Razmislite koji su uzroci prekida i realno procijenite može li se veza spasiti.

5. Kada dođe vrijeme iskreno recite da biste htjeli ponovno pokušati, ali bez prenemaganja i očaja.

Nakon ovih nekoliko koraka ljepši ste jer se niste zapustili, znate na čemu stojite i na kraju bili ste iskreni. Ako ništa ne uspije bolje se dostojanstveno povući i potražiti nekog drugog.

Možda upravo to što niste ostali s "njim" daje priliku za novo poznanstvo i vašeg princa na bijelom konju. "Bivši" će ostati samo priča koja će se povremeno opet javiti u razgovorima s frendicom, a vi ćete napraviti korak dalje.