Kako zavesti po horoskopu?

zavođenje

Postoji razlog zašto se zavođenje smatra svojevrsnom umjetnošću. Priznajmo kako zavesti nekoga i nije baš lako. Više je to od flerta, tehnika se mora usavršiti, zadržati kontakt očima, odglumiti slučajni dodir… Ako vam je strana ova umjetnost, dobrodošla je svaka pomoć pa i ona horoskopska.

OVAN

Osobe rođene u znaku Ovna su seksualne i praktično nezasitne. Nemojte oklijevati s njima, zgrabite ih i strastveno poljubite. Također nemojte se libiti da ih pohvalite, i to do najsitnijih detalja, kako su seksi, neodoljivi i privlačni. Nemojte prezati od toga da im proturječite, verbalna rasprava ih dodatno uzbuđuje.

BIK

Osobe rođene u znaku Bika ne vole slučajne susrete i avanture, niti išta na brzinu. Uživaju u čitavom procesu zavođenja i njegovanju bliskosti. Znaju cijeniti ljepotu i uživaju u finim stvarima, stoga se nemojte libiti obasuti ih skupim i vrijednim poklonima. Kada Bika dovedete u raspoloženje za seks, potrudite se da imate dovoljno energije, jer je s njima svaki seksualni susret pravi maraton i ne staju dok i jedno i drugo niste potpuno iscrpljeni.

BLIZANCI

Blizanci vole biti upućeni u sve i pali ih demonstracija intelekta, stoga nađite temu kojom vladate i upustite se u razmjenu mišljenja, po mogućnosti – naširoko. Osobe rođene u znaku Blizanca vole avanturu i kreativnost, veoma su seksualni. Nije im stran ni telefonski sex. Što ste kreativniji, to bolje.

RAK

Rakovi su oprezni i neće se upuštati u seksualne odnose bilo s kim. Morate ih smekšati i izvući iz ljušture maženjem i paženjem. Napravite im romantičnu večeru sa svijećama i laganom muzikom. Trebat će vremena da se naviknu na intimnost, romantične razgovore i šaputanja na jastuku.

LAV

Prvo i osnovno pravilo kod zavođenja osobe rođene u znaku Lava je da ništa ne radite polovično, inače ćete ih samo uvrijediti i neće željeti ništa s vama. Fokusirajte se na njih kao laser i ne zaboravite da im stalno ponavljate kako su najbolji u svemu. Što više truda uložite da budete s osobom rođenomu znaku Lava, više će vas cijeniti. Prednost kod Lavova je da ono što dobiju, višestruko vraćaju. Monogamija je za lavove veoma velik izazov, stoga uživajte dok traje.

DJEVICE

Djevice ne vole nered, to se odnosi na vas i na vaš izgled, stoga obratite pažnju da ste svježi, uredni i mirišljavi. Ako imate problema u komuniciranju s Djevicama tražite od njih da vam urede ili organiziraju nešto. Vole pomagati. Bije ih glas da su uštogljeni, ali nije da nisu opušteni, samo žele da je sve savršeno.

VAGA

Vage vole ravnotežu, ako ste napadni, uplašit ćete ih. Ako pak ne nastupite s dovoljno žara, pomislit će da niste pretjerano zainteresirani. Vage vole ljubavnika koji zna što radi, ali da to ne bude previše rutinski. Iako osobe rođene u znaku Vage djeluju smireno, u sebi kriju nesigurnost pa im, s vremena na vrijeme, ponovite koliko vam znače i koliko su sjajni.

ŠKORPION

Osobe rođene u znaku Škorpiona su strastvene, ekstremne u iskazivanju emocija i uvijek žele biti iznad. Bit ćete uvjereni da ste vi zavodnik i da vodite igru, ali ćete se iznenaditi kad shvatite da ste lovina ustvari vi. Toliko su dominantni da to može i da zasmeta. Jedno je sigurno je da večer provedena s osobom rođenom u znaku Škorpiona ostaje nezaboravna.

STRIJELAC

Strijelce je lako zavesti humorom. Pozovite ih na stand up komediju, budite duhoviti u društvu ili ispričajte neki vic kada je to prigodno. Nemojte pretjerano napadno ili brzo nastupiti inače ćete ih uplašiti i otjerati. Vole kampiranja ili izlete, važno da su na otvorenom i u prirodi.

JARAC

Jarčevi vole pomalo kaotične situacije, tako da ćete morati biti takvi i u zavođenju. Svaki susret neka bude pun iščekivanja i iznenađenja. Upotrijebite taktiku zavođenja tako što ćete ih po malo zavoditi i zadirkivati, da će na kraju poludjeti za vama.

VODENJAK

Ako želite osvojiti osobu rođenu u znaku Vodenjaka, morate im prvo osvojiti um, pa tek onda osvajati tijelom. Sve taktike i trikovi zavođenja koji uspijevaju kod ostalih, kod Vodenjaka neće upaliti. Vole da je sve spontano i pametno. Unikatni su pa takav treba biti i plan zavođenja.

RIBE

Ono do čega je osobama rođenim u znaku Ribe stalo iznad svega je ljubav. Žive da ugađaju i shvatit će što želite i volite prije nego sami to shvatite, ali očekuju isto zauzvrat. Vrlo su odani i privrženi, trebat će im vremena da vas puste da uradite nešto za njih. Imaju jako razvijenu maštu, a kada tu kreativnost usmjere ka seksualnosti doživjet ćete nezaboravne trenutke.

Izvor: luftika.rs