KiloMetri by Moškatelo

2020. definitivno donosi neke nove trendove kako na društvenim mrežama tako i u općenitoj komunikaciji, a tu ne zaostaje ni Hrvatska koja je zahvaljujući Katarini Moškatelo dobila svoj prvi travel podcast KiloMetri i to jedini te tematike na Balkanu.

Ova svestrana Hvaranka sa zagrebačkom adresom, posljednjih 13 godina radi u medijima, radijska je voditeljica, voice over artist, turistički vodič, strastveni putnik i kreativac prije svega. Kao što sama za sebe kaže: “obožavam putovanja i dalje mislim da putujem premalo, ali znam da sigurno pričam previše. Jedini logičan smjer je to sve ukomponirati i tako se porodio prvi travel podcast na Balkanu KiloMetri. Strane podcastere slušam godinama, volim formu koja ne ograničava i ima pregršt tema na jednom polju, iskustvo je tu, i jednostavno je bilo – why not?”, kaže Katarina. Ovaj projekt, kao i svaki drugi kojeg se uhvatila, nije bio lagan, ali upornost, trud, hrabrost i ona zera ludosti doveli su do toga da je i on ugledao svjetlo dana.

„Želimo čuti i prenijeti iskustva, doznati iz prve ruke, želimo se educirati, evocirati uspomene, emocije, želimo vas probuditi. Bez brige, kad krenu zazubice bitno je znati da se putovati može i s malo novaca! Želimo razbiti tabue o kulturama i ljudima. Želimo živjeti i disati punim plućima a ne samo razmišljati o poslu, kreditima, politici… želimo biti ispunjeni i konzumirati život“, kaže Katarina.

A kako je bilo družiti se s Ribafishom pogledajte u videu…