Knjižara Znanje nastavlja s književnim događanjima i tijekom predblagdanskog tjedna

A danas, u ponedjeljak 18. prosinca priključuje se i vaš najdraži portal, kao što smo najavili prošli tjedan.

U 19 h predstavljamo u knjižari Znanje u hotelu Dubrovnik She Book Club, zajednički projekt u kojem sudjeluje i Menartova knjižara u Avenue Mallu.

She Book Club je književni klub koji će okupljati knjigoljupce dva puta mjesečno u dvije spomenute knjižare šireći time ljubav prema čitanju i povezujući stari i novi dio Zagreba. Svi koji žele sudjelovati u klubu mogu to učiniti učlanjenjem i isti u jednoj od ove dvije knjižare.

S grupom čitača družit ćemo se u knjižari Znanje svakog drugog utorka u mjesecu, a onom u Avenue Mallu svakog četvrtog utorka u mjesecu, stoga samo morate odabrati u koja od ova dva termina se želite priključiti.

Godišnja članarina za sudjelovanje u klubu iznosi 99 kn, a ona uključuje:

  • Sudjelovanje na 12 susreta tijekom godine. Prvo okupljanje u knjižari Znanje 9. siječnja u 19h, a u knjižari Menart u Avenue Mallu 23. siječnja u isto vrijeme;
  • Poklon bon u iznosu od 99 kn knjižare u čijoj grupi sudjelujete;
  • Poklon bon u iznosu od 79 kn druge knjižare u projektu;
  •  Mirisnu svijeću Woodwick, koju vam poklanja naš partner Live Buje;
  •  20% na knjigu koju taj mjesec čita vaša grupa.

Na našim druženjima priključit će nam se tijekom godine i razni pisci, urednici i ilustratori. Čast da otvori najavno okupljanje She Book Cluba pripalo je spisateljici Lei Brezar s kojom ćemo se družiti na predstavljanju i pričati o njezinoj novoj knjizi Kradljivci sreće.

page

U utorak 19.12. u 19 h na istome mjestu možete se družiti s Codyjem McClain Brownom na promociji njegove nove knjige Hrvatska uzvraća udarac, koja je prije nekoliko dana stigla na police knjižara. Knjiga je nastavak Codyjevog hita Propuh, papuče i punica, koji je doživio pet izdanja, a izdala ga je izdavačka kuća Vorto palabra. Više o njoj možete pročitati u članku.

U srijedu 20.12. u 19 h svoju će knjigu Četiri zida predstaviti mlada autorica Elena Jurković. Knjiga je temeljenja na autobiografskim događajima iz života same autorice, a da saznate više detalja pobrinut će se naš guru za kulturu, Branko Matijašević, koji će razgovarati s autoricom.

Čast da zatvori listu ovogodišnjih događanja u knjižari Znanje pripala je novinaru, uredniku i piscu Ratku Martinoviću, koji će u četvrtak 21.12. u 19 h sati predstaviti svoj roman Kaleidoskop u izdanju Hangara 7. U knjizi Kaleidoskop glavni junak traga za smislom života kroz sedam različitih inkarnacija, od kamenog doba pa sve do daleke budućnosti, uvučen prstom sudbine u samo žarište velikih povijesnih zbivanja.

Pridružite nam se na događanjima i uživajte u knjigama.