Koji je dio ženskog tijela muškarcima najprivlačniji?

njega tijela

Koliko puna nam je samo zasmetao neki poljubac ili malo štipanje baš na tom području našega tijela. Jedna od anketa o muško-ženskoj privlačnosti otkrila je koji je dio ženskog tijela muškarcima najprivlačniji.

Dok ga žene skrivaju, muškarci se pale na ženski trbuščić. Zvuči nevjerojatno, ali i mi smo se u našoj redakciji osobno uvjerile u to.

Anketu je provela jedna fitness stranica, a njom je pokazala da pločice i isklesani trbusi nisu toliko seksi kao “normalni” trbuščić. Ispostavilo se da čak ni strastveni sportaši nisu obožavatelji mišića tvrdih poput kamena na ženama. Stoga, ako se grizete što još uvijek niste krenule u teretanu, opustite se.

Većina muških ispitanika potvrdila je da preferira “prosječan” izgled ženskog tijela, a atletski građeno žensko tijelo prioritet je za samo 3 posto anketiranih muškaraca.

Izbirljivci…

Najizbirljivijima pokazala se gay populacija koja je sklonija isklesanim, mišićavim tijelima. Nekako nas to ni ne čudi.  Čak i žene homoseksualne orijentacije preferiraju ‘obična’ tijela – niti pretjerano fit, niti tijelo bujnih oblina, niti deblje.

U životu trošimo pravo malo bogatstvo na make up, no za muškarca nije ništa gore nego kad otkrije da je sav umrljan šminkom nakon kakvog strastvenog poljupca. Za njega je makeup često odbojna prepreka, a ne nešto što će ga zapaliti i uvjeriti da kraj sebe ima ženu svojih snova, tvrde savjetnici za muško-ženske odnose. Upravo suprotno, njima je žena bez šminke prirodna i privlačnija. Isto kao i onaj već prije spomenuti zaobljeni trbuščić, obla guza, pa čak i strije…

Izvori: index.hr, 24sata.hr, zadovoljna.hr