Kolekcija inspirirana prirodnim bojama i materijalima

Najnovija Springfield kampanja za kolekciju proljeće/ljeto 2019. snimljena je na Tenerifima i bajkovitim, vulkanskim brežuljcima Teide planine. Sirova priroda u svoj svojoj ljepoti ističe kolekciju raznovrsnih modela haljina i accessoriesa napravljenih od prirodnih materijala, a uzorci su inspirirani bojama i motivima iz prirode.

haljina 299 kn, pletene natikače 229 kn

haljina 299 kn, sandale 229 kn

 Bohemian rapsody predstavlja ljetnu kolekciju boemskih haljina od prozračnih materijala. Ključan komad kolekcije su duge, ženstvene haljine koje naglašavaju elementi inspirirani Indijom. Kolekciju upotpunjuju pletene torbe i sandale koje se savršeno uklapaju u boemski stil.

haljina 259 kn, pletena torba 229 kn

Framboise kolekcija haljina inspiraciju pronalazi u sitnim cvjetnim motivima, a ljetni doživljaj dobiven je laganim haljinama s otvorenim ramenima. Najvažniji element za postizanje vintage outfita su cvjetni motivi, a haljine koje se kopčaju sprijeda glavni su adut sezone proljeće/ljeto.

haljina 299 kn, pletene natikače 279 kn

Dailiy smart Sunset kolekciju haljina čine rustikalni i laneni materijali. Glavne boje su neutralne i bež u kombinaciji sa smeđom i bojom senfa. Pruge kao glavni motiv ističu se na svim proizvodima unutar kolekcije.

haljina na pruge 299 kn, smeđa haljina na naramenice 299 kn, torba bež 229 kn, torba na pruge 259 kn, platforme 299 kn