Kolica stvorena za moderne mame u vječnom pokretu

Moderne mame vječno su u pokretu. One su stylish i chic, klince odgajaju s puno ljubavi, elegancije i stila, sa širokim osmjehom na licu te, više ili manje uspješno, žongliraju između brojnih obaveza. Moderne mame nisu sputane i ne zadovoljavaju se prosječnim. Ne žele sjediti doma, žele izaći van, putovati, doživljavati avanture i najčudesnije životne trenutke i sve to dijeliti sa svojom malom bebicom.

bugaboo-cameleon-elements-3

Upravo takve mame je zamišljao Bugaboo tim dok je kreirao svoja najnovija stylish kolica – Bugaboo Cameleon Elements. Inspirirana prirodnim materijalima, poput mora, vjetra, stijena i lišća s krošnji, Bugaboo Cameleon Elements luksuzna je i limitirana verzija njegovog prethodnika, sve-u-jedan Bugaboo Cameleona. Idealna su za šetnju gradom ili pak odlazak u šumu ili na plažu, dolaze u lijepim novim bojama, mekanim materijalima te s posebno osmišljenim detaljima. Najupečatljivija značajka zasigurno je jedinstven efekt boje na košari i sjedalici, tzv ombre; duboka azurno plava nijansa koja se polako mijenja i blijedi u svijetlosivu, gotovo transparentnu, baš poput mora. Materijali od kojih su izrađena dovoljno su elastični i otporni da se mogu koristiti u bilo kojem ambijentu i svim vremenskim prilikama, a opet iznimno mekani i nježni na dodir.

bugaboo-cameleon-elements-4

Bugaboo je nizozemska kompanija osnovana 1999. godine koja je u kratkom roku, od malog start-upa i izvrsne ideje dvojice stručnjaka, dizajnera Maxa Barenburga i doktora Eduarda Zanena, postala globalni fenomen koji je danas prisutan u više od 50 zemalja na svijetu. Bugaboo proizvodi sinonim su za vrhunsku kvalitetu; kombinacija su dizajna, inženjeringa, ljepote i funkcionalnosti. Tijekom godina, Bugaboo se udružio s nekim od najpopularnijih dizajnera i umjetnika današnjice, poput Missoni, Marc Jacobs, Diesel i Andy Warhol Foundation, stvorivši tako iznimno originalna i nadasve šarmantna dječja kolica.

bugaboo-cameleon-elements-5

Svoja Bugaboo kolica i ostalu dječju opremu, kao i svakojake neophodne stvarčice za vaše dijete, pronaći ćete u preslatkom dućančiću Male Stvari, koji se nalazi na adresi Remetinečka 5A, Zagreb. Jer život je jedna velika avantura, zato si priuštite dječja kolica koja vas tjeraju da istražite ovaj prekrasni svijet i doživite ga zajedno s vašom bebicom!