Koliko je ljubljenje dobro za zdravlje

Znate li da ljubljenje smanjuje stres? Istraživanja su potvrdila da poljubac na nas djeluje opuštajuće i da snižava krvni tlak. Hormoni koji se luče tijekom poljupca, dopamin i endorfin, smanjuju osjetljivost na bol i izazivaju u nama osjećaj sreće. Osim toga, poljupcem možete djelovati u borbi protiv alergija, izgubiti i do 20 kalorija po minuti, a neka istraživanja pokazala su da vam redovito ljubljenje može produžiti život za nekoliko godina.

Imajući na umu niz zdravstvenih benefita, ali i činjenicu da se ljudi jednostavno vole ljubiti, kreativna ekipa iz domaćeg brenda Think Ink pobrinula se da to ne ostane samo na riječima i da se od ovog Valentinova počnete više ljubiti. Puno više.

Ako ste jedan od onih sretnika koji se već puno ljube i pucaju od zdravlja (iako ako nas pitate, poljubaca nikad dosta!), u ponudi Think Ink-a pronaći ćete još nekoliko neodoljivih ljubavnih čestitki kojima ćete svojoj posebnoj osobi sigurno uljepšati dan.

Think Ink čestitke potražite u BIPA prodavaonicama dljem Hrvatske, a novosti koje vam Think Ink priprema pratite na njihovim službenim stranicama na Facebooku i Instagramu.