Kozmetika i wellness preuzimaju Opatiju

wellness

Magična Opatija još je jednom kulisa za Međunarodni sajam kozmetike Cosmetic News, i to za 22. izdanje. U Sportsko-kongresnom centru Opatija 11. i 12. travnja 2015. posjetiteljima će se ponuditi sadržaji s područja kozmetike, dermatologije i wellness industrije, a osim velikog broja izlagača ono što daje posebnost i povećava značaj sajma je program stručnog seminara koji traje tijekom dvodnevnog održavanja.

Vrlo su popularna i uvažena natjecanja koja iz godine u godinu okupljaju kozmetičarke učenice i profesionalke, a ove godine se uz tradicionalna natjecanja u šminkanju i oblikovanju noktiju, održava i natjecanje u oblikovanju ekstenzija trepavica. Ovogodišnja tema sva tri natjecanja je “Maleficent” – Gospodarica zla” iz novog Disneyevog filma. Večernja zabava odvija se u night baru hotela Bristol uz Borisa Kosmača i gosta iznenađenja.

Velika novost ovogodišnjeg 22. Međunarodnog sajma kozmetike Cosmetic News 2015. je da je ulaz na sve sadržaje (uključujući stručni seminar za koji je dvodnevna kotizacije dosad iznosila 240 kn) potpuno BESPLATAN!

Prvi međunarodni sajam kozmetike Cosmetic News održan je daleke 1994. godine kao prvi sajam te tematike u Hrvatskoj. Prvih 20 godina održavao se u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner, u hotelu Imperial i u hotelu Bristol, a od prošle godine svi sadržaji sajma smješteni su na jednu lokaciju – novootvoreni Sportsko-kongresni centar Opatija u Opatiji, gdje će se održati i ove godine.

wellness