Krem juha od graška i mente

Hotel ARCOTEL Allegra prvi je lifestyle hotel u Zagrebu čiji je način poslovanja podređen stilu života i potrebama današnjih modernih putnika. Pri tome se naglasak ne stavlja samo na multifunkcionalno uređenje hotela, već i na ponudu hotelskih usluga koja se redovito osvježava i prilagođava aktualnim trendovima na tržištu.

150 soba koje odišu mediteranskim ugođajem nude udobnost i komfor, poslovni putnici mogu birati između tri konferencijske dvorane, a u ugodnom ambijentu restorana Radicchio, koji već 13 godina naglasak stavlja na regionalne i zdrave namirnice, možete isprobati Healthy fitness jelovnik, zdravu zobenu kašu i razne smoothie napitke.

Krem juha od graška i mente

Sastojci:

  • Svježi grašak 500 grama
  • Povrtni temeljac 1 litra
  • Krumpir 150 grama
  • Menta 5 grama
  • Sol
  • Papar

Priprema:

U povrtni temeljac staviti grašak i krumpir narezan na kockice i kuhati dok povrće ne omekša.

Začiniti, izmiksati i dodati mentu.

Sve zajedno kratko prokuhati i procijediti.