L’Oréal Professionnel otkrio novo zaštitno lice

Svjetski poznati kanadski model, Crista Cober, pridružuje se Alexi Chung i postaje međunarodno zaštitno lice za L’Oréal Professionnel. Crista Cober bit će zaštitno lice za Source Essentielle, liniju za njegu kose s veganskom formulom*, s bočicama šampona koje se mogu ponovno puniti u salonu.

Cristina 12-godišnja karijera obilježena je upečatljivim editorijalima i kampanjama. Cijenjena je u svijetu mode. Kampanje koje je radila s brendovima kao što su YSL Beauté, Fendi, H&M, Balmain, Armani, Tiffany & Co, upotpunjavaju njen portfelj naslovnicama na turskom, nizozemskom i španjolskom Vogueu, Harper’s Bazaaru, ELLEu, Numéro Magazinu…

Lice prirodnih inovacija L’Oreal Professionnela

Crista Cober bit će zaštitno lice linije Source Essentielle, linije za njegu kose s veganskom formulom*, s bočicama šampona koje se mogu ponovno puniti u salonu, za prirodne i profesionalne rezultate, kosu sa svježim završnim učinkom, mekanu na dodir.

“Oduševljeni smo što možemo Cristi Cober poželjeti dobrodošlicu u L’Oréal Professionnel obitelj. Crista ima fantastičnu osobnost, utjelovljuje L’Oréal Professionnel ženu i uistinu je savršen odabir za inovacije s prirodnim sastojcima 2018. budući da je ekološki osviještena: predstavljat će liniju za njegu kose Source Essentielle”, kaže Marion Brunet, L’Oréal Professionnel internacionalna generalna menadžerica.

*bez sastojaka životinjskog podrijetla

**barem 80% sastojaka prirodnog podrijetla