Lactovit, glatka i kremasta njega koze za cijelu obitelj

Zdrava koža lica i tijela ponekad se čine nedostižnima, iako se njihova tajna krije u sastojcima s kojima se svakodnevno susrećemo. Jedan od njih je i mlijeko. Čak ga je i Kleopatra redovito koristila za njegu lica i tijela, a ono se i danas smatra pravim eliksirom za ljepotu.

Naša koža voli mlijeko

Mlijeko sadrži više od 200 vrijednih sastojaka koji osiguravaju sve potrebne hranjive tvari za kožu, kao što su mliječna mast koja štiti zaštitni sloj kože, mliječna kiselina koja stimulira prirodnu proizvodnju kolagena, te proteini iz mliječne kiseline koji pomažu u zadržavanju vlage kože i sadrže mnogo vitamina (A, B i E).

Mlijeko hrani suhu kožu, te usporava njezino starenje, a isto tako odlično njeguje masnu kožu, čisti je i regulira lučenje masnoće.

LACTOVIT – dvostruka doza vitamina i minerala iz mlijeka

Zdrava koža znači ravnotežu svih prirodnih sastojaka. Da bi se prirodna svojstva kože održala, potrebna je odgovarajuća hidratacija. Lactovit, prepoznatljiv i inovativan španjolski brend, u proizvodima za osobnu njegu koristi formulu koja sadrži sve prednosti mliječnih sastojaka kao što su proteini i vitamini koji pružaju vitalnost, obnavljanje i elastičnost kože.

Lactovit je idelano rješenje za svaku vrstu kože jer mlijeko prodire u najdublje slojeve epiderme, a zahvaljujući svojim komponentama djeluje obnavljujuće na našu kožu, hrani i revitalizira njene stanice, te štiti kožu od gubitka vlažnosti.

LACTOVIT proizvodi za cijelu obitelj i svaki tip kože

Lactovit asortiman proizvoda kojeg čine gelovi za tuširanje i losioni za tijelo, podjeljen je u tri kategorije kako bi zadovoljio različite tipove kože : Original, Activit i Lactourea specijalizirana za liječenje posebno suhe kože.

Ne sadrže parabene i namjenjeni su cijeloj obitelji. Njeguju i štite kožu i do 48 sati ostavljajući je mekanom i hidratiziranom.

Za vas smo pripremili 2 gela za tuširanje. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #lactovit

Prijave primamo do 23. ožujka, točno u podne. Nagrade će biti poslane samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnice :

  1. Vlatka Lončarić
  2. Marija Knez