Legendarna crvena vrpca sinonimom vrhunske zabave

Ovog ljeta, tijekom ekskluzivnog partyja u renomiranom hvarskom Hula Hula beach baru, predstavljen je najnoviji dizajn Mumm Grand Cordon šampanjca. Prilikom svake narudžbe, moderna, nova boca bila je dostavljena na jedinstven način i to prenesena dronom preko mora izravno na stol gosta, utjelovljujući Mummovu posvećenost odvažnosti i inovaciji. Serviranje boce popraćeno je uzbudljivom glazbom i atraktivnim  vizualnim efektima. Ovo nezaboravno iskustvo u Hrvatskoj bilo je dostupno samo posjetiteljima Hula Hula beach bara, 30. i 31. kolovoza. Zato, svima nama koji nismo bili tamo, donosim dašak ljetnoga ludila.

Mummparty_1

Revolucionarno priznanje Mummovoj legendarnoj crvenoj vrpci

Najupečatljivija odlika novog dizajna Mumm Grand Cordon boce je reinterpretacija poznate Cordon Rouge crvene vrpce koja ove godine slavi svoju 140. obljetnicu. Ovaj simbol izvrsnosti datira od 1876. godine kada je Georges Hermann Mumm, utemeljitelj Mumma, došao na ideju dekoriranja odabranih šampanjaca crvenom vrpcom Légion d’Honneur, najvišom civilnom nagradom u Francuskoj.

Mummparty_7

Mumm Grand Cordon: partner na najboljim partyjima ovog ljeta

Počevši od klubova kao što su Pacha i Yemanja na Ibizi, legendarnih Tropicano, Cava Paradiso, Astra, Voide i Super Paradise u Mykonosu, pa sve do Hula Hula beach bara na Hvaru i Billionaire kluba u Porto Cervo – moderna nova boca bila je središnjica u nizu vrhunskih partyja. Nezaboravan interaktivni doživljaj i glazbeni program prožet snažnom energijom stvorio je kombinaciju koja će legendarnu crvenu vrpcu učiniti sinonimom za vrhunsku zabavu diljem svijeta.