Tržnice su prepune voća i povrća – iskoristite tu priliku. Tu je i morska hrana – ribe, rakovi, školjke – izvrsna je na roštilju, a isto vrijedi i za meso koje može biti i još ukusnije ako ga dan prije pripreme marinirate u češnjaku, začinskom bilju i maslinovom ulju. Dodate li marinadi malo limuna i naranče, nećete požaliti.
Za razliku od zimskog dugog, kaloričnog kuhanja, ljetno pripremanje hrane je brzo i jednostavno – neka vam pravilo ljetnog kuhanja bude što jednostavnije i brže. Umjesto da se hrana raspadne pripremite je „al dente“. Blitvi i špinatu dovoljno je tek tri minute kuhanja, a brokula i karfiol bit će mnogo ukusniji ako ih kuhate pet minuta. Uz to, na ovaj način pripreme, povrće će zadržati mnogo više vitamina i minerala.
Ne propustite
Beauty report
Iako boravak na suncu ima svoje prednosti, dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice na kožu, posebice na licu.
Brinimo jedna o drugoj
Akne, suha koža i kosa, lomljivi nokti pa čak i stanja poput ekcema, dijelom su rezultat genetike, a dijelom neadekvatne prehrane.
Darivanje
Eau Thermale Avène i u ovoj godini nastavlja s inovacijama koje oduševljavaju sve skincare entuzijaste.
Seks
Vrtoglavo visokim potpeticama do boljeg orgazma.
You must be logged in to post a comment Login