Hi, what are you looking for?
Jeste li znali da iza svi tih delicija stoji mlada obitelj koja već deset godina živi brend Croccantino?
Ako ste ljubitelj biljne prehrane, a načela veganstva imate u malom prstu, sljedeći recept oduševit će sva vaša čula.
Ricotta je svježa, kremasta, blago slatkastog okusa i niskokalorična jer ima oko 5 posto masnoće.
Sandra je i autorica kuharice ''Mrvu ovog, zeru onog'', otkriva nam zanimljiv recept koju će svaka moći napraviti - pogačice sa sirom.
Čokoladna torta bez brašna nastaje brzo i nestaje još brže.
Talijani najviše vole jesti doma, a kažu i da su najfinija jela uvijek ona najjednostavnija. Kod njih nema jedenja s nogu, a uživaju u...
Iako nam se čini savršenim odabirom za Valentinovo koje se slavi još od 14. stoljeća, Red velvet torta se pojavila tek 1930-ih.
Pan-pek s tradicijom rada punih 32 godine u trgovinama diljem Hrvatske otkriva tajnu najmekših i najukusnijih krafni.
Od samog otvorenja pa do danas, Mime's trattoria i pizzeria popularna je gastro destinacija svih ljubitelja talijanskih delicija.