Liss Brush četka svjetski beauty bestseller

U zagrebačkom koncept salonu Fen bar, predstavljen je posljednji u nizu noviteta iz ponude vodećeg europskog branda za osobnu njegu, francuskog BaBylissa. Liss brush četka omogućava ravnanje svakog tipa i dužine kose. Bila ona kovrčava, valovita ili neposlušna kosu, Liss Brush ukrotit će vašu kosu u svega nekoliko minuta.

BaByliss Liss Brush prezentacija_Kristina Šalinović

Atraktivne boje i dizajna, iznimno je praktična i idealna za nježno češljanje te dodavanje volumena bez statičkog elektriciteta što daje prirodne rezultate. Tri vrste različitih zubaca omogućuju ravnanje kose u jednom potezu bez čestih ponavljanja što je ujedno i glavni krivac za oštećenje vlasi. Rezultat je lijepa i sjajna kosa punog volumena kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona. Liss Brush jamči jednostavnost uporabe i brze rezultate što je oduševilo i brojne poznate Hrvatice poput Andree Andrassy, Judite Franković, Kristine Šalinović, Nives Zeljković te neke od renomiranih domaćih bloggerica koje su se došle uvjeriti u djelotvornost revolucionarnog BaByliss noviteta.

ByByliss Liss Brush 3D

Babyliss Liss Brush ima keramički premaz koji omogućava prirodne i savršene rezultate, dodatno štiti kosu od isušivanja, zadržavajući prirodni volumen.

6 razloga zašto je BaByliss Liss Brush bestseller proizvod za ravnanje kose:

  • 34 vanjska zubaca pripremaju kosu za ravnanje i omogućavaju nježno češljanje čak i na dugoj gustoj kosi;
  • 50 unutarnjih silikonskih zubaca nježno približavaju kosu grijaćim elementima omogućavajući glatko zaglađivanje;
  • 42 grijaća zubaca i keramički sustav grijanja omogućavaju jednaku raspodjelu topline i njegu kose;
  • Pravokutni dizajn četke osigurava brzo i učinkovito ravnanje te je idealan za polu-dugu i dugu kosu;
  • 2 generatora iona eliminiraju statički elektricitet i njeguju kosu za sjajni rezultat;
  • 3 postavke temperature prilagođene su za sve tipove kose pružajući vam glatku i ravnu kosu brže nego ikada.

Sve čitateljice koje žele isprobati BaByliss Liss Brush mogu se prijaviti i sudjelovati u ovome darivanju. Jednu od njih ćemo odabrati i zamoliti da nam napiše svoje dojmove! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #LissBrush

Prijave primamo do 19. lipnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica: Branka Kanižaj