Ljetna romansa

Ljetna romansa autorice Elin Hilderbrand prava je poslastica ljetnog štiva koja uz glamuroznu okolinu, elitni životni stil i umijeće balansiranja između različitih životnih priča i sukobljenih likova heroina progovara pitanjem: Je li jedini način da se osjećaš živom taj da izdaš sve koje voliš?

Claire Danner Crispin, majka četvero djece i renomirana umjetnica u izradi stakla, ima toliko posla da ne stigne disati. Unatoč tome, prihvaća ponudu da vodi ljetnu gala večer za lokalnu dobrotvornu udrugu. Jedan od razloga zbog kojih je udruga tražila baš nju jest njezina srednjoškolska veza sa slavnom rock zvijezdom, Maxom Westom. Max pristaje nastupiti i čini se da će sve biti u redu, dok Claire ne odluči da će proizvesti vrhunsko umjetničko djelo za aukciju. Osim toga, svojoj najboljoj prijateljici ponudi da radi catering za galu, posvađa se sa snobovskom suvoditeljicom i uvali se u ljubavnu aferu s predsjednikom udruge, Lockhartom Dixonom

Elin Hilderbrand živi na Nantucketu sa svojim mužem i troje djece. Odrasla je u Collegevilleu u Pennsylvaniji i mnogo je putovala prije nego se skrasila na Nantucketu koji joj je poslužio i kao mjesto radnje za nekoliko prethodnih romana. Hilderbrand je diplomirala na Sveučilištu John Hopkins, a ima i diplomu kreativnog pisanja sa Sveučilišta u Iowi. Napisala je deset romana.

OSVOJI KNJIGU

Znanje i She.hr poklanjaju vam primjerak knjige Ljetna romansa, autorice Elin Hilderbrand.

Ako želite sudjelovati i osvojiti ovu vrijednu knjigu, okušajte sreću i pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom ROMANSA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela, a čitatelji koji nisu iz Zagreba neka obavezno navedu i svoju adresu.

Koliko je romana do sada napisala autorica knjige?

Vaše prijave primamo do 01. kolovoza 2011., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. Sretno!
Vaš She.hr

Drage naše,
dobitnica knjige je Sanja Kruljac. Čestitamo!
Obavijest o nagradi primiti će na mail.
Vaš She.hr